-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Projektui „100 Lietuvų“ – LOGIN apdovanojimas

15min pasakojimų ciklas „100 Lietuvų“ pelnė Lietuvos interneto apdovanojimų LOGIN prizą. Mindaugo Nastaravičiaus ir Irmanto Gelūno kuriamas pasakojimų ciklas apie Lietuvą buvo pripažintas geriausiu kultūriniu projektu.
Mindaugas Nastaravičius
LOGIN apdovanojimų akimirka / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Geriausiu kultūriniu projektu „100 Lietuvų“ pripažino ir balsavusieji interneto vartotojai, ir iš ekspertų sudaryta komisija.

„Pradėję keliones po miestelius ir kaimus, įsivaizdavome, kad tai bus įdomu tik nedideliam skaitytojų ratui – juk tai toks savotiškas, tarp žurnalistikos ir kūrybos besispraudžiantis, projektas. Tačiau nutiko atvirkščiai – „100 Lietuvų“ pasakojimai sulaukė didžiulio skaitytojų susidomėjimo, projektą parėmė Kultūros taryba, Spaudos, radijo ir televizijos rėmimo fondas, beveik kasdien sulaukiame skaitytojų laiškų ir pasiūlymų, kur ir kodėl vertėtų apsilankyti. Tad šiandien yra gera proga visiems padėkoti – prisidėjusiems, parėmusiems, tikintiems“, – teigia vienas projekto kūrėjų M.Nastaravičius.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./LOGIN apdovanojimų akimirka
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./LOGIN apdovanojimų akimirka

„100 Lietuvų“ – tai mūsų valstybės atkūrimo šimtmečiui skirtas projektas, skatinantis atrasti ir pažinti visokią Lietuvą – jos savitumą ir kasdienybę. „100 Lietuvų“ – tai neįprasti maršrutai, nekasdieniai vaizdai, maži, bet dideli žmonės.

„100 Lietuvų“ kūrėjai per trejus metus aplankys šimtą Lietuvos miestelių ir kaimų. Iki šiol yra pasirodę devyni pasakojimai, naujausias jų – iš Kavarsko.

10-metį minintis LOGIN – tai renginys, skirtas atšvęsti didžiausius pastarųjų metų interneto laimėjimus, bei pagerbti žmones, labiausiai nusipelniusius Lietuvos interneto plėtrai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius