Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Influencerė pardavinėja skaitmeninę savo versiją: už 1 dolerį per minutę bus jūsų mergina

23 metų Caryn Marjorie „Snapchat“ paskyroje turi daugiau nei 1,8 mln. sekėjų, o jos virtualioji kopija – dirbtiniu intelektu paremtas balso pokalbių robotas, pavadintas „CarynAI“ – jau turi daugiau nei 1000 mokančių abonentų. Mergina sako, kad per mėnesį tokiu būdų galėtų užsidirbti ir 5 mln. dolerių, rašo „Business Insider“.
Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr. / 123RF.com nuotr.

Apie pokalbių robotą „CarynAI“, kuris buvo apibūdinamas kaip „virtuali mergina“ ir už pokalbį su juo iš naudotojų imamas 1 JAV dolerio mokestis už minutę, pirmasis pranešė „Fortune“.

„CarynAI“ pradėjo beta bandymą šio mėnesio pradžioje ir maždaug per savaitę gavo 71 610 JAV dolerių pajamų, beveik vien iš vyrų, pranešė „Fortune“.

„CarynAI“ interneto svetainėje teigiama, kad kuriant ir koduojant įtrauktas realios Caryn balsas, asmenybė ir elgsena.

Buvo naudojami dabar jau ištrinti Marjorie „YouTube“ kanalo vaizdo įrašai, kurie buvo papildyti „OpenAI“ GPT-4 API technologija, pranešė „Fortune“.

Influencerė sakė, kad „CarynAI“ leis jai bendrauti su daugiau savo socialinių tinklų sekėjų, pridurdama, kad šiuo metu ji negali tiesiogiai kalbėtis su kiekvienu iš jų.

Interneto žvaigždė teigė, kad ilgainiui galėtų uždirbti ir 5 mln. dolerių per mėnesį – užtektų, kad 20 000 iš 1,8 mln. jos „Snapchat“ sekėjų užsiregistruotų paslaugai.

„Nesvarbu, ar jums reikia, kad kas nors paguostų, ar mylėtų, ar tiesiog norėtumėte pasiginčyti apie ką nors, kas nutiko mokykloje ar darbe, CarynAI visada bus šalia“, – sakė ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius