Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Balsuok už „Vilkyškių pieninės” kefyro trečiojo turnyro etapo dalyvius

Ar kada pagalvojai, kad kefyrą gertum ne tik dėl jo naudos kūnui ir sielai, bet ir dėl sportinio azarto? O jei dar už tai būtum apdovanotas? „Vilkyškių pieninė” ir „15min.lt” kviečia dalyvauti kefyro turnyre ir laimėti stilingą futbolo stalą „Garlando G-500 Pure White“ į savo biurą.
Garlando G-500 Pure White
Garlando G-500 Pure White

Praėjusią savaitę į finalinį etapą išėjo geriausiai pasirodęs kolektyvas „Telenordi“, o publikos simpatijas laimėjo „Kotrynos“ komanda.

Trečiojo etapo dalyviai – Kalėdiškai pasipuošusi vyrų komanda „Elmoris“ – kefyro iššūkį priėmė su didžiuliu entuziazmu. Vieningai suskubę gerti kefyrą, komandos nariai finišavo po 15 s – per tiek laiko buvo išgerta 3300 ml kefyro.

VIDEO: Vilkyškių kefyro turnyras | Elmoris

Dar viena vyrų komanda „General Financing“ taip pat pasiryžo imtis šio narsaus „Kefyro iššūkio“. Moterų palaikymo šūksniais paskatinti vyriškiai 3300 ml kefyro įveikė vos per 13 s.

VIDEO: Vilkyškių kefyro turnyras | General Financing

Reklamos mokyklos atstovai – „The Atomic Garden“ komanda – „Kefyro iššūkį“ atrėmė neįprastu būdu: didžioji dalis komandos narių nusprendė kefyrą gerti ne tiesiai iš buteliuko, bet iš buteliuko kamštelio. Paskelbtas rezultatas – 3300 ml / 7 min 16 sec.

VIDEO: Vilkyškių kefyro turnyras | The Atomic Garden

Patogiai sūpynėse bei ant guminių kamuolių įsitaisiusi „Citus“ komanda įnirtingai siekė pagerinti bendrąjį rekordą. Sąžiningai jėgas atidavęs kolektyvas „Kefyro iššūkį“ baigė rezultatu 3300 ml / 19 s.

VIDEO: Vilkyškių kefyro turnyras | Citus

Nepabijoję šaltojo sezono orų, šiltai apsirengę „All Time Group“ kolektyvo nariai nusprendė „Kefyro iššūkį“ priimti lauke. Po aršios kovos buvo paskelbtas rezultatas – 3300 ml / 23 s.

VIDEO: Vilkyškių kefyro turnyras | All Time Group

Antroji minusinės temperatūros nepabūgusi komanda – „Synergy Effect“ „Kefyro iššūkį“ priėmė biuro balkone. Energija trykštanti komanda „Kefyro iššūkį“ įveikė rezultatu 3300 / 13 s.

VIDEO: Vilkyškių kefyro turnyras | Synergy Effect

Komandine dvasia alsuojantis, baltais marškinėliais pasipuošęs „NRD“ kolektyvas kefyrą išgėrė žaibiškai! Jų rezultatas kol kas persveria visų „Kefyro iššūkyje“ dalyvavusių komandų pasiekimus: 3300 ml buvo įveiktas per 7,9 s! 

Rezultatyvumu pasižymėjusi „NRD“ komanda keliauja į kitą etapą, kuriame kovos su kitais, geriausiai pasirodžiusiais kolektyvais, dėl pagrindinio prizo – futbolo stalo „Garlando G-500 Pure White“ savo biurui. 

VIDEO: Vilkyškių kefyro turnyras | NRD

Balsuok už labiausiai patikusią komandą iki šių metų gruodžio 10 dienos:

Žaidimo dalyviai – Lietuvos įmonės, kuriose dirba ne mažiau nei 10 darbuotojų. Pagrindinė žaidimo užduotis – kuo greičiau ir išradingiau išgerti 10 „Vilkyškių pieninės” 0,33 l talpos kefyro pakuočių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius