Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dešimt inovatyviausių technologijų, sukurtų Kaune 2017-aisiais

Kauno mokslo ir technologijų parkas kartu su portalu 15min.lt jau antrus metus iš eilės inicijuoja inovatyviausių produktų ir technologijų rinkimus ir jūsų dėmesiui pristato dešimt Kaune sukurtų inovacijų. Pažangios lietuvių įmonės, mokslininkai ir startuoliai skyrė nemažai laiko, žinių ir investicijų savo produktų kūrimui. Kviečiame susipažinti ir balsuoti už verčiausią pelnyti metų inovatyvaus produkto titulą.
„Kauno įmonių inovatyviausių produktų rinkimai 2017“
„Kauno įmonių inovatyviausių produktų rinkimai 2017“ / Partnerio nuotr.

„Kauno mokslo ir technologijų parke veikiančios įmonės kasmet sukuria apie 100 naujų produktų, paslaugų ir kitų inžinerinių sprendimų. Didžioji jų dalis – sprendimai IKT rinkai, taip pat turime išvystytus išmaniosios medicinos sprendimus – prietaisą artrito sukeltam rankų skausmui mažinti; atsinaujinančios energetikos sprendimą – išmaniąją LED lemputę, padedančią auginti kambarinius ir šiltnamių augalus. Visa tai rodo platų vystomų technologijų spektrą“, – sako Kauno MTP inovacijų ir verslumo departamento direktorius Paulius Nezabitauskas.

Inovatyvios įmonės šiemet pateikė išmaniosios medicinos, daiktų interneto, informacinių ir komunikacinių technologijų, atsinaujinančios energetikos ir kitų sričių sprendimus. Dalis produktų ir technologijų jau pasiekė prekybos lentynas Lietuvoje ir užsienyje – susipažinkite ir balsuokite už labiausiai patikusį. Daugiausiai skaitytojų balsų sulaukę produktai bus apdovanoti gruodžio 12 d. vyksiančiame tradiciniame Kauno MTP renginyje „Kauno įmonių inovatyviausių produktų apdovanojimai 2017“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius