Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Gradiali“ svečiai atgaivina ir kūną, ir sielą

Palanga vasarą tampa laikinąja Lietuvos sostine. Į Baltijos pajūrio kurortą pailsėti atvyksta ir mūsų valstybės vadovai, ir užsieniečiai. O ir didžioji dalis Lietuvos gyventojų skiria kelias savaites ar bent jau savaitgalius poilsiui Baltijos paplūdimiuose. Visi jie siekia turiningai praleisti laiką, sugrįžti namo pailsėję, pastebimai atjaunėję ir žvalesni.
„Gradiali“ svečiai randa ne tik viską, ką galima malonaus patirti Lietuvos pajūrio kurorte, bet gali rinktis ir unikalias, išskirtines, tik poilsio ir sveikatingumo centre „Gradiali“ teikiamas grožio ir sveikatingumo paslaugas.
„Gradiali“ svečiai randa ne tik viską, ką galima malonaus patirti Lietuvos pajūrio kurorte, bet gali rinktis ir unikalias, išskirtines, tik poilsio ir sveikatingumo centre „Gradiali“ teikiamas grožio ir sveikatingumo paslaugas.

Vasaros sezono sostinė, suprantama, skirta ne dalykiniams reikalams spręsti, o atgauti fizinėms jėgoms bei pasisemti teigiamų emocijų. Palanga gali pasiūlyti viską, ko tik gali prireikti į kurortą atvykusiems svečiams. Būtent todėl tik pernai duris atvėrusi sanatorija „Gradiali“ pajūrio kurortui tapo išskirtine – poilsinių, grožio bei sveikatingumo paslaugų spektrą papildė ne tik tuo, ką Palanga jau turėjo, didžiavosi ir garsėjo, tačiau pasiūlė ir visiškai naujų, unikalių paslaugų, kurių anksčiau kurorte nebuvo ir kurių čia atostogaujantiesiems stigdavo.

„Gradiali“ siūlo apgyvendinimo paslaugas patogiuose kambariuose
„Gradiali“ siūlo apgyvendinimo paslaugas patogiuose kambariuose

Plastinės chirurgijos ir grožio procedūros

Sanatorijoje „Gradiali“ grožio ir plastinės chirurgijos paslaugas teikia vienas žymiausių Lietuvos plastinės chirurgijos specialistų, plastinės chirurgijos Šiaurės Vakarų Lietuvoje pradininkas Gintaras Karalevičius.

Anot jo, pailsėti į Palangą ir kitus mažesnius pajūrio miestelius atvykstantys žmonės vasarą gali skirti daugiau laiko sau, ne tik atsipalaiduoti ir atgauti dvasines jėgas, bet ir pasirūpinti savo kūno grožiu arba, kaip tai vadina plastinės chirurgijos specialistai, „sustabdyti ar pasukti laikrodžio rodykles atgal“.

„Gradiali“ sveikatingumo centre atliekame veido raukšlių korekciją botulino toksino injekcijomis, lūpų formos ir nosies korekcijas – hialurono rūgšties injekcijomis, audinių biostimuliaciją – trombocitais praturtinta plazma, įvairių odos defektų, darinių šalinimą bei švelnų, frakcinį arba visos odos atnaujinimą – naujos kartos lazeriu „Asclepion MCL 31 Dermablate“. Visus pacientus konsultuojame, pateikiame rekomendacijas, paaiškiname plastinės chirurgijos galimybes ir procedūrų poveikį“, – aiškina specialistas.

Gražu, saugu ir efektyvu

Anot G. Karalevičiaus, šiltuoju metų laiku ypač populiarios botulino injekcijos padidėjusiam prakaitavimui gydyti. Hiperhibrozė (padidėjęs prakaitavimas) nepavojingas, tačiau diskomfortą keliantis ir gyvenimo kokybę bloginantis sutrikimas atsiranda dėl įvairių priežasčių, dažniausiai, dėl hormonų pusiausvyros pokyčių.

Efektyviausias gydymas – botulino toksino injekcijos. Procedūra trunka tik 10–15 min., o negalavimas pašalinamas pusei metų. Dalis pacientų renkasi inovatyvią odos ląstelių biostimuliacijos procedūrą trombocitais praturtintos plazmos injekcijomis. Šiai procedūrai naudojamas paties paciento kraujas, iš kurio su specialia aparatūra išskiriama plazma, paruošiamas preparatas ir jis „grąžinamas“ į kūną. Procedūra efektyviai padeda išlyginti raukšles, atgaivina nualintą, papilkėjusią, pigmentuotą odą, taip pat šalina įvairių alerginių reakcijų sukeltus odos pakitimus, atgaivina ir sustangrina senstančią odą.

„Ši moderni procedūra ypač populiari tarp Holivudo aktorių. Ir JAV, ir pas mus Palangoje naudojamos tos pačios technologijos. Svarbu, kad plastinės chirurgijos procedūras, net pačias paprasčiausias injekcijas, atliktų profesionalūs gydytojai, puikai išmanantys žmogaus fiziologiją ir anatomiją, todėl galintys garantuojanti procedūrų saugumą ir pageidautinus rezultatus“, – pabrėžia plastinės chirurgijos specialistas.

„Phytomer“ kosmetika Palangoje

Kita naujiena, kuri pradžiugins poilsiaujančius Palangoje – balandį „Gradiali“ sveikatingumo centre atidarytas „Phytomer“ kosmetologijos ir masažo kabinetas.

Oksanos Dobrodejienės, „Phytomer“ kosmetikos ir masažo specialistės, teigimu, „Phytomer“ – pirmoji pasaulyje SPA kosmetikos kompanija, kuri biotechnologijų pagalba sukūrė kosmetikos priemones. Jų pagrindą sudaro natūralios vandenynų ir jūrų vandenyse ištirpusios medžiagos, taip pat mikroelementai, išskiriami iš vandenynų dumblių bei pakrančių augmenijos. „Phytomer“ kosmetikos procedūroms naudojamas unikalus, šalčiu apdorotas, patentuotas „Oligomer“ jūros vanduo. Jame yra žmogaus odai reikalingi 104 mikroelementai ir mineralai. Dėl unikalios sudėties jie lengvai įsisavinami ir ilgam apsaugo bei palaiko odos gyvybingumą.

"Gradiali“ sveikatingumo centre atidarytas „Phytomer“ kosmetologijos ir masažo kabinetas.
"Gradiali“ sveikatingumo centre atidarytas „Phytomer“ kosmetologijos ir masažo kabinetas.

„Phytomer“ kosmetikos ir masažo kabinete skirtingiems odos tipams taikomos įvairios masažo procedūros: 7 veidui ir 6 kūnui. Taip pat atliekamos kūno praturtinimo mikroelementais ir mineralais, kūno įvyniojimo, odos valymo ir kitos procedūros – jos skirtos ir brandžiai, ir jaunai odai. Specialios procedūros yra siekiančioms suliesėti, atsikratyti celiulito, atgaivinti bei atnaujinti veido ir kūno odą. „Phytomer“ kosmetologijos ir masažo kabinete daromas ir specialus „Oligomer“ kūno masažas, kurį sudaro 65 kūno judesiai – tai žmogaus organizmui ilgam laikui suteikia žvalumo ir energijos“, – teigia specialistė.

Pasak O. Dobrodejienės, nors „Phytomer“ kosmetologijos ir masažo kabinetas veikia tik nuo balandžio, tačiau jau turi nuolatinių lankytojų, nes žmonės pajuto procedūrų efektyvumą, pastebi odos atjaunėjimą, pagerėjusią savijautą, todėl vieną kartą apsilankę vėl sugrįžta, išbando kitas „Phytomer“ kosmetologijos ir masažo procedūras.

Puikiai sveikatai ir turiningam laisvalaikiui

„Gradiali“ specialistai ir apsistojusiems sanatorijoje, ir kitiems Palangos svečiams pataria, kokios procedūros tinkamesnės sustiprinti sveikatai ar išsigydyti įvairius negalavimus. Be minėtų paslaugų sanatorijoje „Gradiali“ teikiamos fizioterapijos, kineziterapijos, purvo ir parafino terapijos, hidroterapijos, haloterapijos ir kitos sveikatą stiprinančios paslaugos bei gydomosios procedūros.

Visi „Gradiali“ svečiai kviečiami pasimėgauti SPA procedūromis
Visi „Gradiali“ svečiai kviečiami pasimėgauti SPA procedūromis

Norintiesiems praleisti ilgesnį laiką tyro oro ir ramybės apsuptyje, „Gradiali“ siūlo apgyvendinimo paslaugas patogiuose kambariuose – nuo kompaktiškų vienviečių ir dviviečių iki erdvių liukso klasės apartamentų. Visi „Gradiali“ svečiai kviečiami pasimėgauti SPA procedūromis: sūkurine vonia, baseinu, turkiška garine pirtimi, cirkuliaciniu dušu, o aktyvesnio poilsio mėgėjai gali pasirinkti treniruoklių salę ar malonų pasivaikščiojimą pajūriu besidriekiančiais pėsčiųjų takais.

„Gradiali“ rūpinasi ne tik svečių poilsiu bei sveikata, tačiau ir gera nuotaika, įdomiu bei turiningu laisvalaikiu, todėl vasaros savaitgaliais rengiami koncertai, organizuojamos laisvalaikį paįvairinančios pramogos.

„Gradiali“ rūpinasi ne tik svečių poilsiu bei sveikata, tačiau ir gera nuotaika, įdomiu bei turiningu laisvalaikiu
„Gradiali“ rūpinasi ne tik svečių poilsiu bei sveikata, tačiau ir gera nuotaika, įdomiu bei turiningu laisvalaikiu

„Gradiali“ svečiai randa ne tik viską, ką galima malonaus patirti Lietuvos pajūrio kurorte, bet gali rinktis ir unikalias, išskirtines, tik poilsio ir sveikatingumo centre „Gradiali“ teikiamas grožio ir sveikatingumo paslaugas. Sanatorijos personalas siekia, kad kartą čia apsilankę ir paslaugomis pasinaudoję svečiai išvykdami išsivežtų svajonę vėl ir vėl grįžti į Palangą ir sveikatingumo centrą „Gradiali“.

Sanatorija „Gradiali“
+370 616 54213
www.gradiali.com

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius