Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įmonių grupės „Alita“ gaminamai degtinei – aukščiausias tarptautinio konkurso apdovanojimas

Neseniai Čikagoje (JAV) įvyko tarptautinis „The Beverage Tasting Institute“ gėrimų konkursas, kuriame dalyvavo ir keli alkoholinių gėrimų gamintojai iš Lietuvos. Tarp jų buvo ir įmonių grupė „Alita“. Jos pristatyta degtinė „Gera Premium“ trečius metus iš eilės apdovanota aukščiausiu įvertinimu – platinos medaliu. Ji taip pat pripažinta geriausia pagal kainos ir kokybės santykį („best buy“ nominacija). Konkurse „Gera Premium“ surinko 96 balus. Tai yra daugiausia balų surinkęs konkursui pateiktas lietuviškas produktas.
Įmonių grupės „Alita“ gaminamai degtinei – aukščiausias tarptautinio konkurso apdovanojimas
Įmonių grupės „Alita“ gaminamai degtinei – aukščiausias tarptautinio konkurso apdovanojimas
Temos: 2 Degtinė Alita, AB

„Džiaugiamės, kad mūsų darbas, idėjos, inovacijos ir siekis vis kelti kokybės standartus buvo įvertintas. Tai, kad mūsų produktui trečius metus iš eilės suteikiamas aukščiausias apdovanojimas, rodo, jog einame teisingu keliu ir mokame gaminti pasaulinio lygio gėrimą. Juolab kad „The Beverage Tasting Institute“ nėra vieninteliai, kurie teigia, jog „Gera Premium“ – aukščiausios kokybės degtinė“, – sakė įmonių grupės „Alita“ generalinis direktorius Vaidas Mickus.

Nepriklausomas portalas proof66.com, kurio ekspertai gėrimus įvertina skaičiuodami skirtingų konkursų rezultatus, degtinę „Gera Premium“ įrašė geriausių skaidrių degtinių sąrašo viršuje. Ten ji atsidūrė atsižvelgus į „The Beverage Tasting Institute“, „San Francisco World Spirits Competition“, „International Spirit Competition SIP Awards“ (www.sipawards.com), šiemet vykusio Las Vegase, ir kitų vertintojų pateiktus duomenis.

„Proof66.com tokį įvertinimą mūsų produktui suteikė taip pat ne pirmą kartą. Tad galiu drąsiai sakyti, kad jokia kita Lietuvoje gaminama degtinė šiuose konkursuose nėra pasiekusi tokių aukštumų. Tai įpareigoja mus dar labiau stengtis ir siekti dar geresnės visų savo produktų kokybės“, – tvirtino V. Mickus.

Tokius jo žodžius patvirtina ir vieno geriausių pasaulyje gėrimų eksperto F. Paul Pacult, kurį garsusis žurnalas „Forbes“ įvardijo kaip autoritetingiausią Amerikos stipriųjų gėrimų degustatorių. Pasak jo, „Gera Premium“ „verta kiekvieno už ją sumokėto dolerio“.

Ledo degtinė
Ledo degtinė

Tuo tarpu „The Beverage Tasting Institute“ ekspertai sako, kad ši degtinė yra „skaidri ir skleidžia neįtikėtinai švarius aromatus, o paragavus jos, išryškėja riešutų, grietinėlės, džiovintų uogų ir subtilus pipirų prieskonis“. Dėl šių savybių bei pažangios gamybos technologijos „Gera Premium“ yra vertinama ne vienoje šalyje.

Tiesa, degtinė „Gera Premium“ šiuo metu yra skirta tik užsienio rinkoms: JAV, Didžiajai Britanijai, Libanui, Indijai, Ispanijai ir Latvijai. Lietuvoje parduodamas jos atitikmuo – „Ledo“ degtinė. Pasak V. Mickaus, pastaroji išgyvena atgimimą.

„Vasaros pradžioje buvo atnaujintas „Ledo“ degtinės butelio dizainas, o išskirtinę šio gėrimo kokybę įvertina ir patys reikliausi vartotojai. Manau, dėl šių priežasčių jau kelis mėnesius stebime „Ledo“ degtinės pardavimų augimą“, – džiaugėsi bendrovės vadovas.

Jo teigimu, naudojant panašias gamybos technologijas ir tokius pačius pagrindinius ingredientus „Alitos“ gamykloje dar gaminamos ir kitos degtinės – „Karalius Mindaugas“ bei „Gintarinė“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius