Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kauniečiai įveikė Frankfurto maratoną

Šį sekmadienį visuomeninės organizacijos „Vieningas Kaunas“ nariai Povilas Mačiulis ir Gediminas Vasiliauskas Frankfurto maratone įveikė 42 km distanciją. Abiem kauniečiams tai buvo pirmasis tokio atstumo bėgimas, kurio metu jie patyrę krūvą naujų emocijų ir patyrimų.
Visuomeninės organizacijos „Vieningas Kaunas“ nariai Povilas Mačiulis ir Gediminas Vasiliauskas Frankfurto maratone įveikė 42 km distanciją
Visuomeninės organizacijos „Vieningas Kaunas“ nariai Povilas Mačiulis ir Gediminas Vasiliauskas Frankfurto maratone įveikė 42 km distanciją

„Maratonas – žmogaus psichologinio ir fizinio pasiruošimo išbandymas. Paskutiniai kilometrai Frankfurto maratone tai patvirtina. Nuo 37 kilometrokojospradėjo nebeklausyti, raumenys sukietėjo, todėl reikėjo labai daug vidinių pastangų pasiekti finišą“,- įspūdžiais dalinosi Kauno miesto tarybos narys Povilas Mačiulis.

Bėgikus taip pat nustebino puiki renginio organizacija. Kiekvienas maratono dalyvis sulaukė nuoširdaus organizatorių dėmesio: nuo pagalbos užsiregistruojant, patarimų kaip įveikti distanciją, treniruočių ir galiausiai įspūdingo maratono finišo paminėjimo. Kiekvienas finišavęs dalyvis iškart galėjo įsisukti į pledą ir pasivaišinti įvairiais užkandžiais ir gėrimais.

„Taip profesionaliai suvaldyti kelias dešimtis tūkstančių bėgikų tikrai nelengva. Mane nustebino organizatorių profesionalumas, bei tokio lygio renginio tradicijos. Viduje jaučiu, kad netolimoje ateityje ir Kauno maratonas gali pasiekti tokį dalyvių skaičių, nes bėgimas mieste ypatingai populiarėja“,- teigė Kauno Lengvosios atletikos federacijos prezidentas Gediminas Vasiliauskas.

Šiam maratonui Povilas ir Gediminas ruošėsi visus metus – jie dalyvavo „Vieningo Kauno“ rengiamose sveikatinimo projekto „Judėk sveikai“ treniruotėse. Šios treniruotės naująjį sezoną pradės jau nuo lapkričio pradžios.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius