Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nemokamas parkavimas šventiniu laikotarpiu. Misija įmanoma?

Kaip užtikrinti nemokamą automobilių parkavimą šventiniu laikotarpiu? Su tokiu galvos skausmu susiduria Kauno miesto savivaldybės įstaiga „Automobilių stovėjimo aikštelės“, kurią kiekvienais metais miesto taryba įpareigoja atleisti miestelėnus nuo automobilių statymo rinkliavų.

Praėjusiais metais kontrolieriams to padaryti nepavyko: gruodžio 27-31 dienomis parkavimo automatai veikė įprastu režimu ir vairuotojai nebuvo informuoti apie galimybę nemokėti rinkliavos.„Automobilių stovėjimo aikštelės“ vadovai teisinosi parkavimo automatų gausa, darbuotojų stygiumi ir ribotomis techninėmis galimybėmis...

Į tokį kontrolierių aplaidumą ir neveiksnumą sureagavo visuomeninės organizacijos „Vieningas Kaunas“ nariai, kurie greitai atsispausdino ir ant parkavimo automatų priklijavo vairuotojus informuojančius užrašus apie nemokamą automobilių statymą.

Ar šiais metais prireiks visuomenininkų pagalbos ar užteks savivaldybės valdininkų pastangų?

Pirmadienį vyks Kauno miesto tarybos posėdis, kuriame tradiciškai bus pristatomas klausimas dėl atleidimo nuo parkavimo rinkliavų šventiniu laikotarpiu.

 „Vieningo Kauno“ nariai tikisi, jog posėdžio metu pavyks išgirsti ir savivaldybės įmonės „Automobilių stovėjimo aikštelių“ vadovų konkretų veiksmų planą kaip jie ketina tai įgyvendinti.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius