Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Parodoje „Balttechnika 2015“ inžinieriai mokysis išnaudoti technologinę pažangą

Gegužės 20-22 d. parodų ir kongresų centre LITEXPO vyksianti tarptautinė inžinerinės pramonės paroda „Balttechnika 2015“ taps vienintele Lietuvoje praktinio tobulėjimo platforma elektrotechnikos, automatikos, matavimo prietaisų, metalo apdirbimo ir kitų sričių specialistams. Parodoje jie turės progą išbandyti pažangiausias šių laikų pramonės technologijas: vamzdžių pjaustymo lazerį, daugiafunkcines tekinimo stakles, lakštų lankstymo įrengimus, suvirinimo robotus, 3D spausdintuvus, taip pat susipažinti su nauja programine įranga bei novatoriškais inžineriniais sprendimais.
BaltTechnika 2014
BaltTechnika 2014 / Litexpo

„Dinamiškame ir sparčiai besikeičiančiame inžinerinės pramonės sektoriuje yra labai nedaug progų draugėn susiburti įvairių sričių specialistams – patyrusiems verslo bei gamybos profesionalams, dar bekopiantiems į karjeros aukštumas jaunuoliams, taip pat mokslininkams bei mokymo įstaigų atstovams. O paroda yra vienintelis šalyje metinis renginys, kuris pritraukia visus šio sektoriaus dalyvius. Tokio susibūrimo rezultatai būna labai produktyvūs“, – sako parodos „Balttechnika“ projekto vadovė Agnė Žekonytė.

Parodoje bus gausu seminarų, mokymų ir konferencijų, kuriose orientuojamasi būtent į praktiką, naujausių technologijų įsisavinimą, kvalifikacijos kėlimą. 

Jos teigimu, šiemet paroda ne tik sukurs erdvę keistis patirtimi ir idėjomis, megzti naujus kontaktus verslo, moksliniams bei gamybiniams-technologiniams projektams, bet ir daug dėmesio skirs praktiniam specialistų tobulėjimui, žinių ir įgūdžių atnaujinimui. „Parodoje bus gausu seminarų, mokymų ir konferencijų, kuriose orientuojamasi būtent į praktiką, naujausių technologijų įsisavinimą, kvalifikacijos kėlimą. Neabejoju, šis aspektas renginiui suteiks papildomos vertės ir patrauklumo“, – įsitikinusi parodos projekto vadovė.

Praktinių seminarų metu dalyviams bei visiems parodos „Balttechnika 2015“ lankytojams bus pristatyti naujausi inžinerinės pramonės pasiekimai – įranga ir medžiagos, pramoniniai robotai ir robotizuoti įrenginiai, elektronikos ir elektrotechnikos įranga, suvirinimo technologijos, metalo apdribimo technika, įvairios staklės, optiniai įrenginiai, įrankiai, vamzdynai, automatika, energijos taupymo priemonės, eksperimentiniai inžineriniai sprendimai ir dar daugelis esamiems ir būsimiems gamybininkams aktualių dalykų.

Viena iš parodos „Balttechnika 2015“ ekspozicijų bus skirta jauniesiems profesionalams. Čia galima bus susipažinti su aukštųjų mokyklų ir profesinių mokymo centrų siūlomomis galimybėmis. Savo mokymo programas ir metodikas, skirtas inžinieriams ir kitiems inžinerinės pramonės specialistams, pristatys Kauno kolegija, Vilniaus Gedimino technikos universitetas, Vilniaus Jeruzalės darbo rinkos mokymo centras ir kitos įstaigos. Besimokančius specialistus pakvies suvirintojų meistriškumo konkursas, pristatysiantis suvirinimo technologijų pažangą ir leisiantis ne tik išbandyti naujas technologijas, bet ir pasivaržyti tarpusavyje.

Iš viso parodoje dalyvaus 85 įmonės, jų ekspozicijos išsidėstys 6757 kv. m. plote.

Parodoje bus ir daugiau renginių, skirtų atskirtų pramonės šakų atstovams: „Elektrikų pavasario“ ekspozicijoje bus demonstruoji pažangiausi sprendimai, elektros laidai, kabeliai, elektros instaliacijos, apšvietimo sistemos, šildymo ir automatikos įranga, vyks seminarai ir konsultacijos. Atskiri pažintiniai renginiai vyks vandens valymo ir priežiūros, oro kokybės stebėjimo specialistams, gamybinių įmonių vadovams ir vadybininkams ir kitiems specialistams.

Parodos „Balttechnika 2015“ dalyviai atstovaus 9 valstybes. Naujausius inžinerinės pramonės pasiekimus pristatys ir patirtimi dalysis specialistai iš Kinijos, Vokietijos, Austrijos, Lenkijos, Šveicarijos, Latvijos, Suomijos ir Lietuvos. Iš viso parodoje dalyvaus 85 įmonės, jų ekspozicijos išsidėstys 6757 kv. m. plote. Paroda vyks Lietuvos parodų ir kongresų centre LITEXPO gegužės 20-22 dienomis.

Daugiau informacijos:

LITEXPO spaudos centras

 +370 620 81798, r.keliuotyte@litexpo.lt

www.litexpo.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius