Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Paysera” Europos U16 vaikinų krepšinio čempionate – pigesni bilietai ir dovanos

Rugpjūčio 6 d. Kaune startuoja „Paysera” Europos U16 vaikinų krepšinio čempionatas. Jaunučiai jau pasiruošę kovoms, o generalinė čempionato rėmėja elektroninių mokėjimų sistema „Paysera” kviečia tinkamai pasiruošti ir sirgalius.
U16 Lietuvos rinktinė.
U16 Lietuvos rinktinė.

Internetu www.krepsiniobilietai.lt naudojantis nemokama elektronine bilietų pardavimo sistema „Paysera Tickets” jau galima įsigyti bilietus, o prieš Lietuvos rinktinės varžybas parsisiuntusių mobiliąją „Paysera” programėlę lauks ne tik gardumynai už ypatingą kainą, bet ir specialūs prizai.

„Tarptautinė elektroninių atsiskaitymų sistema „Paysera” šiais metais tapo Europos šešiolikmečių (U16) vaikinų krepšinio čempionato generaline rėmėja. Čempionatą remiame ne tik finansiškai: pirmą kartą krepšinio aistruoliai gali bilietų į rungtynes įsigyti naudodamiesi nemokama elektronine bilietų pardavimo sistema „Paysera Tickets”. Perkantiems bilietą per šią sistemą nėra jokio aptarnavimo mokesčio, kurį įprastai taiko bilietų platintojai”, – sako mokėjimų sistemą „Paysera” plėtojančios bendrovės „EVP International“ produktų vadovas Justas Noreika.

Per „Paysera” krepšinio mėgėjai už bilietą į rungtynes gali susimokėti populiariausiais mokėjimo būdais – naudodamiesi internetine bankininkyste ar tiesiog išmaniajame telefone įdiegta „Paysera“ programėle. Bilieto net nereikia atsispausdinti – jį krepšinio mėgėjas gali išsisaugoti savo išmaniajame telefone. Pardavėjui ši sistema taip pat naudinga, nes vienintelis standartiškai taikomas mokestis – komisiniai už įmokų surinkimą, kurie yra beveik 3 kartus mažesni nei tradicinių bilietų platinimo kanalų.

„Paysera Tickets“ – tai ne tik bilietų pardavimo, bet ir bilietų tikrinimo bei dalyvių registravimo sistema, leidžianti ne tik tikrinti bilietus per mobiliąją aplikaciją ir taip išvengti eilių, bet ir surinkti bet kokią informaciją apie renginio dalyvius bei susieti bilietų pardavimo rezultatus su interneto reklamos kampanijomis, taikyti nuolaidas. Nemokama elektroninė bilietų pardavimo sistema „Paysera Tickets” buvo išbandyta ir pasiteisino platinant bilietus į tarptautinę informacinių technologijų ir verslo konferenciją „Login”, Vilniaus džiazo festivalį ir kitus renginius.

Krepšinio sirgaliai „Paysera” Europos U16 vaikinų krepšinio čempionate galės ne tik pigiau įsigyti bilietus. Atsispausdinę bilietą į bet kurias Lietuvos rinktinės varžybas jie ras ir specialų pasiūlymą. Visi, parsisiuntę  „Paysera” mobiliąją programėlę ir stebėsiantys lietuvių pasirodymus Kauno sporto halėje, turės galimybę už ypatingą kainą įsigyti skanėstų – kukurūzų spragėsių ir sulčių. Visi be išimties, atsiskaitę už šiuos gardėsius per „Paysera” programėlę skenuodami specialų QR kodą, gaus „Paysera” įsteigtų prizų.

Staigmenos sirgalių lauks ne tik specialioje „Paysera” zonoje, bet ir krepšinio aikštelėje Lietuvių rungtynių pertraukų metu. Krepšinio mėgėjai bus kviečiami dalyvauti specialiuose žaidimuose ir laimėti vertingų prizų.

„Paysera” Europos U16 vaikinų krepšinio čempionatas vyks Kaune rugpjūčio 6-16 d. Sabonio krepšinio centre ir Kauno sporto halėje. Šiais metais Lietuvos krepšinio federacija krepšinio mėgėjų patogumui sukūrė specialų puslapį www.krepsiniobilietai.lt, kuriame bilietus galima pasirinkti pagal areną. Pirmosios Lietuvos rinktinės varžybos vyks jau rugpjūčio 6 d. Lietuviai susitiks su Ispanijos rinktine. Tikimasi, kad U16 Lietuvos rinktinė pasirodys ne mažiau sėkmingai nei ką tik iš Europos  U18 vaikinų krepšinio čempionato grįžusi ir bronzos medalius parvežusi Lietuvos aštuoniolikmečių rinktinė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius