-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Skolins daugiau, pigiau ir ilgesniam laikotarpiui

Vartojimo kreditus teikianti bendrovė „Vivus.lt“ atnaujina savo teikiamų paslaugų portfelį. Nuo šiol įmonės klientai galės skolintis didesnes sumas, o jas gražinti per ilgesnį laikotarpį ir dar palankesnėmis sąlygomis. Kaip teigia bendrovės atstovai, pakeitimai daromi reaguojant į besikeičiančius klientų lūkesčius ir poreikius.
Pinigai
Pinigai / 123rf.com

„Vivus.lt“ prekės ženklo paslaugos oficialiai atnaujinamos balandžio nuo 18 d. Bendrovės atstovai pabrėžia, kad toks sprendimas priimtas siekiant patenkinti kuo įvairesnius vartotojų poreikius.

Atnaujintame paslaugų pakete numatomos sumažintos paskolų palūkanų normos. Padidinta maksimali skolinama suma. Nuo šiol ji sieks 5000 eurų. Iki 48 mėnesių pailgintas ir vartojimo kredito gražinimo terminas.

Kaip atkreipia dėmesį „Vivus.lt“ prekės ženklą valdančios bendrovės „Credit Service“ marketingo vadovė Justina Ambrasienė pakeitimai atitinka rinkos tendencijas, nes pastaraisiais metais vartojimo kreditų sumos stabiliai augo.

„Padidinus tiek maksimalų paskolos dydį, tiek jos gražinimo laikotarpį, vidutinė vartojimo kredito suma turėtų dar labiau išaugti. Mūsų tikslas yra pasiūlyti tokias paslaugas, kurios prisitaikytų prie klientų poreikių, leistų jiems pasirinkti priimtiniausią skolos gražinimo būdą“, - teigia J.Ambrasienė.

„Vivus.lt“ duomenys rodo, kad vartojimo kreditų, kurie išduodami 3-24 mėnesių laikotarpiui, vidutinė suma šiemet per pirmą ketvirtį, lyginant su 2016-ais metais, išaugo apie 20 proc.

„Credit Service“ marketingo direktorė pabrėžia, kad žmonės vis dažniau nebebijo įsipareigoti ilgesniam laikotarpiui ir vartojimo kreditus naudoja vis stambesnėms nenumatytoms išlaidoms padengti.

„Savo paslaugoms dar daugiau lankstumo suteiksime ženkliai sumažindami palūkanų normas. „Vivus.lt“ ir toliau savo veiklos modelį koreguos atsižvelgiant į klientų lūkesčius ir poreikius“, - sako J. Ambrasienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius