-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Sostinėje duris atvėrė pirmasis „Lemon Gym“ tinklo sporto klubas

Trečiadienį Vilniuje, Pilaitės rajone, duris atvėrė pirmasis išskirtinės koncepcijos sporto klubas „Lemon Gym“. „Lemon Gym“ tinklo klubai bus ypač modernūs – juose įdiegtos specialios automatizuotos savitarnos sistemos taupys lankytojų laiką. Be to, naujieji sporto klubai kursis patogiose vietose, arti klientų darboviečių ar namų.
Sostinėje duris atvėrė pirmasis „Lemon Gym“ tinklo sporto klubas
Sostinėje duris atvėrė pirmasis „Lemon Gym“ tinklo sporto klubas
Temos: 1 Lemon Gym

„Lemon Gym“ tinklą valdančios UAB „Gym LT“ plėtros vadovas Almantas Krikščiūnas sako, kad Lietuvoje sportuojančių žmonių skaičius nuolat auga, o paskatinti pradėti sportuoti gali ir patogi sporto klubo vieta bei prieinama paslaugų kaina. Pasak vadovo, daugelis nori, kad sporto klubas būtų kuo arčiau namų ar darbo vietos, ir tai lėmė bendrovės sprendimą vykdyti tokio tipo plėtrą.

„Kuriant „Lemon Gym“ tinklo koncepciją, svarbiausi mums buvo du dalykai – klientų sveikata ir laikas. Todėl visi „Lemon Gym“ sporto klubai įsikurs gausiai apgyvendintuose ar itin daug įstaigų turinčiuose rajonuose, juos bus lengva pasiekti tiek automobiliu, tiek viešuoju transportu. Be to, klubų automatizacija, leidžianti lankytojams patiems įeiti su vardinėmis įėjimo kortelėmis nesikreipiant į registratūrą, palengvins patekimą į patalpas bei taupys klientų laiką. Norime, kad sprendimą eiti į sporto klubą priimti būtų lengva, todėl didžiąją dalį narysčių parduodame internetu“, – sako A. Krikščiūnas.

„Gym LT“ plėtros vadovas teigia, kad „Lemon Gym“ klubai pasižymės ir patraukliomis kainomis – jas sumažinti leidžia kai kurių paslaugų atsisakymas, siūlant siauresnį, bet daugeliui sporto gerbėjų pakankamą paslaugų paketą, automatizuojant procesus ir diegiant savitarnos sistemas. „Tokia koncepcija atrodo labai patraukli – metines narystes mūsų naujuose klubuose jau įsigijo beveik 500 klientų, manome, kad per šiuos metus šis skaičius padvigubės“ – pažymi A. Krikščiūnas. „Lemon Gym“ klube Pilaitėje lankytojai ras sporto salę su 70 didžiausių pasaulinių įrangos gamintojų pagamintų treniruoklių, modernias ventiliacijos ir vėdinimo sistemas, patogias dušų kabinas ir persirengimo spinteles – viską, ko reikia geram sportui“.

Naujojo klubo atidarymo metu svečiai stebėjo parodomąją treniruotę, vaišinosi citrinų sultimis ir varžėsi loterijoje.

„Gym LT“ pavasarį Vilniuje atidarys dar du „Lemon Gym“ sporto klubus, kurie įsikurs Perkūnkiemyje ir prekybos centre „Europa“. Į „Lemon Gym“ tinklo plėtrą 2015 m. bus investuota apie 1,5 mln. eurų, tikimasi, kad iki metų pabaigos tinklo apyvarta sieks 1,1 mln. eurų.

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius