Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„SPA Vilnius Druskininkai“ – vienintelis finalininkas iš Baltijos šalių pasauliniame konkurse „Wellness Travel Awards 2016“

„SPA Vilnius Druskininkai“ – vienintelis finalininkas iš Baltijos šalių, įvertintas net dviejose pasaulinio konkurso „Wellness Travel Awards 2016“ kategorijose. Kategorijoje BEST FOR MEDICAL SERVICES įmonė įvertinta kaip geriausias gydymo paslaugas teikiantis centras, o kategorijoje BEST AHEAD OF THE CURVE INNOVATION įvertinta už kūrybiškiausias ir novatoriškiausias sveikatingumo programas.
SPA malonumai
SPA malonumai / Vida Press nuotr.

Didžiausias SPA internetinis puslapis pasaulyje „Spafinder Wellness 365“, pagrindinis šių kasmetinių apdovanojimų organizatorius, liepos 20 d. paskelbė finalininkų sąrašą ir balsavimo, vyksiančio iki rugsėjo 16 d., pradžią.

Iš 605 kandidatų iš 54 šalių finalininkus 20-iai kategorijų atrinko komisija, sudaryta iš 39 SPA ir sveikatingumo kelionių ekspertų ir redaktorių. Renkant laimėtojus bus atsižvelgiama ne tik į komisijos nominacijas, bet ir į vartotojų balsavimo rezultatus bei dalyvių reitingus, o nugalėtojai bus skelbiami lapkričio 9 d. Londone vyksiančiame tarptautiniame kelionių rinkos renginyje „World Travel Market“.

Negana to, specialus „Crystal Award“ (liet. Kristalinis apdovanojimas) bus skiriamas geriausiai įstaigai šešiuose žemynuose, o „Country Award“ (liet. Šalies apdovanojimas) – labiausiai iš visų šalių ir regionų išsiskyrusiam finalininkui.

„Sveikiname visą „SPA VILNIUS Druskininkai“ kolektyvą patekus į finalą dviejose kategorijose prestižiniuose „Wellness Travel Awards 2016“ apdovanojimuose. Tai atspindi SPA VILNIUS išskirtinį atsidavimą klientams, siekį padėti žmonėms gyventi ir keliauti sveikai“, – sveikino „Spafinder Wellness, Inc.“ valdytojas Johnas Bevanas.

SPA VILNIUS savo profesionalumu, ištobulintomis procedūromis bei nepriekaištingu atidumu klientų poreikiams yra pelnęs pripažinimą ne tik Lietuvos, bet ir tarptautiniu mastu. Dešimtys apdovanojimų specialistams ir SPA centrams – tai tik dalis svarbiausių įvertinimų.

Šiais metais „SPA Vilnius“ antrąkart išrinktas kaip vienas iš 10-ies geriausių „TripAdvisor“ keliautojų pasirinkimų (Traveller‘s Choice) Lietuvoje ir yra vienintelė šį apdovanojimą turinti įstaiga Druskininkuose. Metų pradžioje „TripAdvisor“ sveikatos gerinimo centrui įteikė dar vieną „Certificate of Excellence“ (Aukščiausios kokybės paslaugų teikimo sertifikatas). „SPA Vilnius“ taip pat tapo tarptautinių „World Spa and Wellness 2017“ apdovanojimų finalininku, o net du centrai – Vilniuje ir Anykščiuose – nominuoti Pasauliniuose prabangiausių SPA apdovanojimuose (World Luxury Spa Awards 2017).

„Didžiuojamės dar vienu svarbiu tarptautiniu įvertinimu – viso mūsų kolektyvo įdirbio rezultatu, prie kurio, be abejonės, prisideda kiekvienas, tiek naujas, tiek sugrįžtantis, klientas. Tai yra patvirtinimas, jog kasdien tobulėjame ir judame teisinga linkme“, – džiaugiasi „SPA Vilnius“ vadovas Valdas Trinkūnas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius