-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Sveikata – geriausia dovana

FIT FOOD šiais metais parengė daug puikių dovanų pasiūlymų, perkant vieną sulčių programą galėsite sutaupyti 15%, o perkant dvi sulčių programas abiems programoms dovanosime 25% nuolaidą. Sulčių programas galėsite įsigyti ir žaismingo kupono forma, kuris pradžiugins jūsų artimiuosius. Kodėl verta dovanoti FIT FOOD sulčių programą?
Fit Food sulčių programa
Fit Food sulčių programa / FIT FOOD nuotr.

Tai yra naujas ir vis populiarėjantis būdas palaikyti gerą savijautą, tereikia vieną dieną maistą pakeisti sultimis, kad organizmas pailsėtų. Be to, jis gauna daug naudingų medžiagų, nes 500 ml sulčių buteliuke yra net 1,5 kg vaisių ir daržovių. Pradedančiųjų programoje yra net 6 buteliukai sulčių, kurie prilygsta 9 kg vaisių ir daržovių. Spaudžiant šalto, lėtaeigio spaudimo būdu išgaunama 3 litrai šviežių sulčių, o 2 tonų spaudimas leidžia išlaikyti iki 5 kartų daugiau mikro elementų ir fermentų, nei spaudžiant kitomis sulčiaspaudėmis. FIT FOOD naudojamoje lėtaeigėje sulčiaspaudėje sultys išgaunamos ne tarkuojant, o hidrauliniu lėto spaudimo būdu. Spaudžiant lėtaeige sulčiaspaude daržovės ir vaisiai neturi sąlyčio su metalu. Kai oro neįtraukiama, sultys apsaugomos nuo oksidacijos ir jų vartojimo laikas pailgė­ja iki 4 parų, tuo tarpu pakaitintos, pasterizuotos sultys geros išsilaiko per 30 dienų, tačiau dėl kaitinimo žūsta visi elementai ir naudingosios medžiagos. Be to, FIT FOOD sultyse nėra jokių pridėtinių medžiagų.

Prieš pradedant ir baigus sulčių programą, svarbu nepamiršti pereinamojo laikotarpio – bent 1–2 dienas patartina valgyti daržoves, daržovių sriubas, sėklas, taip pat mažesnėmis porcijomis, geriausia – neapdirbtą maistą. Po to pamažu racioną plėsti, įtraukti mažai cukraus turinčių vaisių, liesos mėsos, žuvų, ryžių, ankštinių daržovių.Atliekant vienos dienos iškrovą didelio pasirengimo nereikia, tačiau ilgesnėms iškrovos sesijoms būtina ruoštis iš anksto.

Net keturios skirtingos FIT FOOD sulčių programos parengtos pagal kiekvieno individualius poreikius: pradedančiųjų, pažengusiųjų, eksperto bei lieknoji.Dietologės Editos Gavelienės teigimu: „sulčių programa pagerina rūgščių ir šarmų pusiausvyrą organizme. Baigus sulčių programą, dažnai jaučiamas mažesnis nuovargis, sumažėja virškinimo sistemos sutrikimai, išnyksta galvos skausmai bei padidėjęs saldaus ir riebaus maisto poreikis. Reguliariai kartojant sulčių programos kursą, pastebimi ir išoriniai pokyčiai – sveikesnė ir labiau spindinti oda, stipresni plaukai ir nagai, mažesnis svoris. Sulčių programa gali tapti puikiu startu į naują – sveikesnį gyvenimo etapą“, – įsitikinusi dietologė.

Turbūt nieko nėra geriau kaip dovanoti savo artimiesiems gerą savijauta, tačiau reikia nepamiršti ir savęs. Laukiame Jūsų FIT FOOD baruose, kur gausu puikių dovanų idėjų Jums ir Jūsų artimiesiemes. Iki susitikimo FIT FOOD! Daugiau info: FITFOOD.LT

FIT FOOD nuotr./FIT FOOD sulčių programa pradedantiesiems
FIT FOOD nuotr./FIT FOOD sulčių programa pradedantiesiems

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius