Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tai paveikslas ar televizorius? Kaip namus paversti stilingu kino teatru

Egzistuoja toks labai gajus mitas, kad visko turi būti kuo daugiau. Draugų, įvykių, daiktų. Tačiau jau gilioje senovėje Azijos vienuolynų išminčiai žinojo kitokią tiesą. Reikia tik tiek, kiek būtina. O mažiau kartais gali būti daugiau. Šią gyvenimo išmintį šiandien mums primena Azijos elektronikos gamintojai LG, sukūrę naują išskirtinių televizorių seriją „Signature“. Atrodytų, šiais laikais nebeįmanoma žmogaus nustebinti plokščiu ekranu ar vaizdo ryškumu, platesniu matymo kampu. Bet tobulėjimui ribų nėra, o naujos technologijos leidžia įgyvendinti drąsiausius sumanymus.
LG „Signature“
LG „Signature“ / Gamintojų nuotr.

Štai ir „Signature“ OLED serija su revoliucinėmis „Dolby Vision“ bei „Dolby Atmos“ sistemomis, užtikrinančiomis gilią juodą spalvą, ryškų kontrastą ir begalinę spalvų gamą. Tačiau yra dar šis tas, kas naujųjų televizorių modeliams (77/65W7, 77/65G7, 65/55E7, 65/55C7 ir 65/55B7) padeda išsiskirti iš daugybės kitų gaminių.

Tai daiktai, kurie rimtai pretenduoja tapti namų interjero akcentu ir pramogų centru. Išskirtinį dizainą, unikalų vaizdą kuria itin plonas ekranas. Į istoriją grimzta laikai, kai du meistrai gręždavo skyles jūsų svetainės sienoje, kad patikimais varžtais primontuotų 20 kg sveriantį monstrą.

O štai šis 65 colių korėjiečių pagamintas televizorius yra vos 2,57 mm pločio. Tarsi žurnalas, kurį galima montuoti tiesiai ant sienos ir pritvirtinti magnetais. Įsivaizduokite, tarp sienos ir televizoriaus jokio tarpo dulkėms kauptis. Nesinori klijuoti ant sienos? Galima statyti ant unikalaus pusmėnulio formos stovo, sudarančio iliuziją, kad jūsų televizorius kabo ore.

Gamintojų nuotr./LG „Signature“
Gamintojų nuotr./LG „Signature“

W7 OLED televizorių serija sukuria tokį jausmą, tarsi būtų žiūrima per langą, o ne stebimas televizorius. Ir tai – jau nebe fantastinis filmas, o realybė be jokių kompromisų kokybei. Ši privalo išlikti aukščiausia. Pažangi HDR technologija, naudojama kuriant kiną visame pasaulyje, dabar jau gali atsirasti ir jūsų namuose. Ji suteiks visiškai kitą televizijos žiūrėjimo patirtį, nes jausmas – lyg kino teatre.

Ši serija, sukurta padedant „Nano Cell“ technologijoms, yra visiška naujiena ekranų gamybos srityje. „Nano Cell“ technologijos sumažins ekrano šviesos spindesį tam, kad išlaikytų aukščiausią vaizdo kokybę net tada, kai aplinka, kuriame ekranas yra, apšviesta itin intensyviai.

„Dolby Atmos“ garso sistema garantuos autentiškus įspūdžius ir pirminio šaltinio tikroviškumą. Įdomu tai, kad šis aparatas atitinka aukščiausius „Technicolor“ standartus, kurių laikomasi Holivudo studijose.

„Naujieji LG televizoriai, kuriuose įdiegtos „Dolby Vision“ ir „Dolby Atmos“ sistemos, perkels kino teatrą į jūsų namus. Filmo aštrumas, scenų tikslumas, vaizdo realistiškumas – šiuos kino teatre patiriamus pojūčius bus galima išgyventi namuose ant sofos“, – Las Vegase vykusioje CES parodoje sužavėtai publikai sakė „LG Home Entertainment Company“ prezidentas Brianas Kwonas.

Atnaujinta „WebOS“ iki 3.5 sistemos versija leis žiūrėti internetu pateikiamą HDR turinį – žinoma, ir Lietuvoje jau veikiantį puikųjį „Netflix“.

Gamintojų nuotr./LG „Signature“
Gamintojų nuotr./LG „Signature“

Bet tai dar ne visos geros naujienos. Naujajame „LG Super UHD“ televizoriuje integruotas „Magic Remote“ valdymo pultas. Akimirksniu vienu mygtuko paspaudimu bus galima pereiti prie mėgstamiausių programų, taip pat – sužinoti informaciją apie aktorius arba personažus, matomus ekrane. Su „Magic Remote“ lengvai priartinsite ar nutolinsite bet kurią ekrane matomo vaizdo dalį ir ją įrašysite. O jei prie televizoriaus prijungsite mobilųjį telefoną, įrašytą vaizdą galėsite perkelti tiesiai į jį.

Daliaus komentaras: „Mieli draugai, būsimo jubiliejaus proga nieko neprašau, tik... JO. Plonojo LG stebuklo. Ir pažadu, kad mano namuose bus įkurtas populiariausias ir jaukiausias kino teatras mieste, o jūs jame būsite visada laukiami!“

Šį ir kitus žurnalo „Elektrolife“ straipsnius skaitykite www.elektrolife.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius