Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Už sąžiningumą pasidovanotas loterijos bilietas atnešė naują automobilį

Grąžino jiems nepriklausančius 40 eurų – laimėjo naujutėlaitį „Mercedes Benz“. Tokią lyg pasaką istoriją visai neseniai teko išgyventi 55-erių klaipėdietei buhalterei Vilijai Šimkutei ir jos 21-erių dukrai studentei Rimantei. Moterys atsitiktinai įsigijo loterijos „Eurojackpot“ bilietą ir prieš šventes jau džiaugiasi nauju automobiliu „Mercedes Benz Cla 200“.
Rimantė su laimėtu automobiliu  „Mercedes Benz Cla 200“
Rimantė su laimėtu automobiliu „Mercedes Benz Cla 200“ / Bendrovės nuotr.

Klaipėdietės išpardavimo metu apsipirkinėjo viename iš uostamiesčio prekybos centrų, kai prie kasos įvyko nesusipratimas.

„Mokant už prekes kasininkė mums grąžino 40 eurų per daug. Mama perskaičiavo pinigus, pastebėjo klaidą ir grąžino skirtumą. Už mūsų stovėję pirkėjai pasakė, kad tokių sąžiningų žmonių mažai, todėl paragino mus įsigyti loterijos bilietą – sakė, tikrai turi pasisekti“, – pasakojo Rimantė.

Moterys paklausė patarimo ir čia pat įsigijo loterijos bilietą – pasirinko tą, ant kurio buvo nupieštas automobilis. Tai buvo loterijos „Eurojackpot“ bilietas.

Žinia pasiekė gulint po palmėmis

Bendrovės nuotr./Rimantė su laimėtu automobiliu  „Mercedes Benz Cla 200“
Bendrovės nuotr./Rimantė su laimėtu automobiliu „Mercedes Benz Cla 200“

Rimantė pasakojo, kad nors jų bilietas ir buvo patekęs tarp 20-ies laimingųjų, kurie pretendavo laimėti „Mercedes“, tačiau netikėjo tokia galimybe. „Mes niekada nieko nelaimėdavome, todėl nors mūsų bilietas ir buvo patekęs tarp dvidešimties laimingųjų, kurie pretendavo laimėti naują automobilį, tačiau netikėjome šia galimybe ir savaitę leidome be jaudulio“, – pasakojo mergina.

Ją žinia apie tai, kad joms atiteko „Mercedes Benz Cla 200“, pasiekė Maltoje, kur mergina poilsiavo. „Paskambino mama ir pranešė žinią. Guli po palmėmis, net nesvajoji apie tai ir staiga „vau“. Apėmė keistas jausmas“, – emocijomis dalinasi laimėtoja.

Laimėtu „Mercedes“ Rimantė važinėja pati – sako pirmą kartą vairuojanti tokį automobilį, kurį taip lengva ir malonu valdyti. Tai jos pirmasis toks didelis laimėjimas.

„Eurojackpot“ – tai tarptautinė loterija, kurioje net 17-os šalių žaidėjai varžosi dėl Eurojackpoto – prizo, kuris gali užaugti iki 90 milijonų eurų. „Eurojackpot“ laimingų skaičių traukimas vyksta penktadienį 22 val. Helsinkyje, o Lietuvoje jis transliuojamas šeštadienį, 19.30 per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius