Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Wi-Fi“ ryšį į kišenę – ir keliauji laimingas

Vasarą Lietuva tokia graži – norisi kuo daugiau pamatyti, pailsėti, o kai interneto ryšys po ranka, tai ir keliaudamas neatitrūksti nuo darbų, draugų ir ryšio su pasauliu.
„Wi-Fi“ ryšį į kišenę – ir keliauji laimingas
„Wi-Fi“ ryšį į kišenę – ir keliauji laimingas

Nuolat tobulėjančios belaidės technologijos atvėrė neįtikėtinų galimybių – pavyzdžiui, galime naudotis asmeniniu „Wi–Fi“ ryšiu ir jį su savimi nešiotis. Įsijungi įrenginį „Mezon Yzi“ – ir interneto platybės prieinamos. Vasarą šis kišeninis maršruto parinktuvas tampa tikru keliautojų draugu.

Internetas ten, kur esi tu

„Mūsų klientai renkasi „Mezon Yzi“ internetui namuose ir biuruose, o kai reikia, pasiima į komandiruotę ar kurortą. Tai internetas, kuris keliauja drauge ir padeda bendrauti“, – sako Telecentro komercijos direktorė Vita Brizendine. Be jokių laidų veikiantis „Mezon Yzi“ telpa į delną, todėl vietos jam visada atsiras. Asmeniniu „Wi–Fi“ ryšiu galima pasinaudoti svečiuose ir kavinėje, sėdint ant suoliuko parke ir važiuojant troleibusu – visur plačiausiame 4G tinkle.

Ir kompiuteryje, ir telefone

Vienu mygtuko paspaudimu įjungtas „Mezon Yzi“ sukuria „Wi– Fi“ ryšio zoną, kurioje prie interneto galima jungtis ir kompiuteryje, ir planšetėje, ir išmaniajame telefone. Be to, ryšiu galima draugiškai pasidalinti – jungdamiesi per „Mezon Yzi“ internetą gali naršyti keli asmenys vienu metu.

Tikrai neribotas internetas

Nešiojamasis „Mezon Yzi“ – tai visiška laisvė ir galimybė taupyti. Užsisakius mobilųjį Telecentro internetą nereikia skaičiuoti siunčiamų duomenų kiekio – jie visiškai neribojami, o per „Mezon Yzi“ internetu galima naudotis įvairiose vietose ir įvairiuose įrenginiuose. Naršykite, siųskite pranešimus, dalinkitės nuotraukomis ir vaizdo įrašais. Naudodamiesi programomis „Skype“ ar „Viber“ skambinkite nemokamai.

Plačiausiame 4G tinkle

Su „Mezon Yzi“ ryšys prieinamas visuose didžiausiuose miestuose ir kurortuose (Palangoje ir Nidoje, Druskininkuose ir Birštone, taip pat Ignalinoje, Trakuose, Anykščiuose), rajonų centruose ir daugelyje mažesnių miestų ir priemiesčių – jau 100- te Lietuvos gyvenviečių. Išsamūs gyvenviečių žemėlapiai skelbiami www.mezon.lt

Vasaros akcija prasidėjo: pasirašius 24 mėnesių sutartį birželį, liepą, iki 4 Mbps greitaveikos internetas kainuos 23 Lt/mėn., iki 10 Mbps – 31 Lt/mėn., „Mezon Yzi“ įrenginys internetui – 12 Lt/mėn. Vienkartinis paslaugos aktyvavimo mokestis – 29 Lt. Paskubėkite! www.mezon.lt, info@mezon.lt, tel. 19100 (0,49 Lt/min.).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius