Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Užpūtėme tortą su 5 žvakutėmis

Sveikiname Jus savo Gimimo dienos proga ir primename, jog pirmasis „15 min“ numeris sostinėje buvo išleistas 2005 m. rugsėjo 1-ąją ir tapo reikšmingu įvykiu šalies žiniasklaidos rinkoje. Pirmojo nemokamo dienraščio tiražas, iš pradžių siekęs 35 tūkst. egzempliorių, per pirmuosius trejetą metų išaugo iki 100 tūkst. Šiuo metu „15 min“ yra skaitomiausias laikraštis sostinėje ir uostamiestyje, o iš viso jį skaito daugiau nei 610 tūkst. Lietuvos gyventojų per mėnesį.
Penki metai
Penki metai
Temos: 1 Gimtadienis

Buvo daug skeptikų, netikinčių, kad nemokamas laikraštis gali gyvuoti. Tačiau jau po pusmečio nuo pirmojo išleisto numerio Vilniuje, pasirodė tokio paties tiražo „15min“ Kaune, o 2006-ųjų rugsėjo 1-ąją ir Klaipėdoje – tad visos abejonės išsisklaidė.

Reikšmingu įvykiu 2006-aisiais tapo mūsų prisijungimas prie Skandinavijos žiniasklaidos koncerno „Schibsted“, leidžiančio ir didžiausius nemokamus laikraščius „20 minučių“ Prancūzijoje bei Ispanijoje. Naujas savininkas, perduodamas skandinaviškos žiniasklaidos patirtį, dar labiau sustiprino „15min“ vertybes ir siekius – skaitytojams pateikti objektyvios, skaidrios ir etiškos žiniasklaidos principais besivadovaujantį laikraštį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius