-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Lietuviškam pinigų pervedimo startuoliui „TransferGo“ – beveik 2,3 mln. eurų investicija

Pinigų pervedimo startuolis „TransferGo“ užsitikrino 2,5 mln. dolerių (beveik 2,3 mln. eurų) investiciją iš buvusio „Apax Partners“ investuotojo Marko Ransfordo, buvusio „Kinnevik“ investuotojo Voria Fattahi, buvusio „Travelex“ vadovo Clive'o Kahno ir buvusio „Exponent“ partnerio Richardo Tudoro.
Daumantas Dvilinskas
Daumantas Dvilinskas

Finextra.com rašo, kad dalį pinigų investuos ir „Practica Capital“. 

Tai yra didžiausia iki šiol investicija į pinigų pervedimo startuolį Lietuvoje. 

Lietuvos kapitalo tarptautinių pinigų pervedimų bendrovė „TransferGo“ siūlo greitesnį ir pigesnį tarptautinį pinigų pervedimą. 

Nuo įkūrimo 2013 metais bendrovė smarkiai išsiplėtė ir dabar turi daugiau kaip 100 tūkst. klientų, kurie pervedė 100 mln. svarų (beveik 138 mln. eurų), ir kas mėnesį savo klientų skaičių paauginanti 20 proc. 

Mes džiaugiamės užsitikrinę tokio dydžio investiciją, kuri mus ne tik iškels virš kitų panašių įmonių, bet ir parodys, kad pinigų pervedimo paslauga nesiekia sutrukdyti bankams, bet siekia dirbti su jais.

„Mes džiaugiamės užsitikrinę tokio dydžio investiciją, kuri mus ne tik iškels virš kitų panašių įmonių, bet ir parodys, kad pinigų pervedimo paslauga nesiekia sutrukdyti bankams, bet siekia dirbti su jais“, – cituojamas „TransferGo“ generalinis direktorius Daumantas Dvilinskas. 

Jis pabrėžė, kad bendrovė priėmė sprendimą bendradarbiauti su daugiau kaip 30 labiausiai žinomų ir inovatyviausių bankų. 

Londono verslo akseleratorius „Level39“ vadovas Eric Van der Kleijas sakė, kad toks „TransferGo“ augimas yra sėkmės istorija visam „Level39”.

„Mes džiaugsimės padėdami jiems augti. Tokios investicijos gavimas atveria naują finansinių paslaugų etapą“, – pabrėžė jis. 

Buvęs „Apax Partners“ investuotojas Markas Ransfordas teigė, kad „TransferGo“ teikia vieną svarbiausių paslaugų emigrantams, kurie nori persiųsti pinigus namo.

„Tai yra žmonės, kurie mažiausiai sau gali leisti didelius mokesčius, kuriuos ima kiti paslaugų tiekėjai“, – pabrėžė jis. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius