-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Air Lituanica“ pradėjo skrydžius į Amsterdamą

Oro linijų bendrovė „Air Lituanica“ sekmadienį pradėjo skrydžius į Amsterdamą – pradžioje bus vykdomi 6 savaitiniai skrydžiai, tačiau per porą mėnesių kompanija planuoja jų skaičių didinti iki 8 kartų per savaitę.
„Air Lituanica“ lėktuvas „Embraer 170“
„Air Lituanica“ lėktuvas „Embraer 170“ / Edgaro Parasockio/ Lithuanian Planespotters nuotr.
Temos: 1 Amsterdamas

Skrydžiai į Amsterdamą bus vykdomi kasdien, išskyrus šeštadienį. „Air Lituanica“ lėktuvas iš Vilniaus kils 6.30 val., o iš Amsterdamo į Vilnių – 9.50 val., skrydžio trukmė 2 val. 20 min. Toks tvarkaraštis patogus ne tik keliaujantiems į Amsterdamą, bet ir per Amsterdamą, norint pasiekti Europos, Šiaurės ir Pietų Amerikos bei Afrikos miestus.

Skrydžių į Amsterdamą tvarkaraštis dar labiau išsiplės spalio paskutinį sekmadienį, prasidėjus aviaciniam rudens sezonui. Atsiras papildomas skrydis ir šeštadieniais, o nuo lapkričio vidurio į Amsterdamą bus galima nuskristi ir sekmadienio vakarais.

Nuo rugpjūčio 31 d., po trumpų vasaros atostogų taip pat sugrįžta Briuselio maršrutas, o prie reguliaraus skrydžių tvarkaraščio pridedami vasaros sezono metu pradėti skrydžiai į Danijos miestą Bilundą.

„Air Lituanica“ iš Vilniaus oro uosto taip pat skrenda į pagrindinius Berlyno, Prahos, Miuncheno, Paryžiaus, Talino oro uostus bei šią vasarą vykdė sezoninius skrydžius į Švedijos miestus Geteborgą ir Malmę. Rudenį „Air Lituanica“ lėktuvai iš Vilniaus oro uosto per savaitę kils 42 kartus.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius