Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Finnair“ atsisakys „paties baisiausio“ pasaulyje reiso

Nacionalinė Suomijos aviacijos bendrovė „Finnair“ pakeis iš Kopenhagos į Helsinkį vykdomo reiso numerį AY666, kuris vadinamas „pačiu baisiausiu“ pasaulyje. Apie tai savo „Twitter“ paskyroje pranešė agentūra „Airline Route“, stebinti aviacijos kompanijų maršrutus.
„Finnair“ lėktuvas
„Finnair“ lėktuvas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Airline Route“ duomenimis, nuo 2017 metų spalio 29-osios reisas bus pervadintas į AY954. „Finnair“ šios informacijos kol kas nekomentavo.

Reisas AY666 pirmą kartą atliktas 1997 metų balandį. Tada skrydžiai buvo vykdomi šeštadieniais. 2002 metų rugpjūtį reisas perkeltas į penktadienius.

Prietaringiems keleiviams ypatingas buvo metų sausio 13-ąją, penktadienį, vykęs skrydis. Maža to, Helsinkio oro uosto kodas yra HEL, primenantis anglišką žodį „hell“ (pragaras). Be to, iš Kopenhagos oro uosto lėktuvas kyla 13 val. vietos laiku.

Penktadienis, 13-oji, prietaringai laikoma nelaiminga ir pavojų kupina diena. Prieš pat reiso numerio pakeitimą „Finnair“ lėktuvas iš Kopenhagos į Helsinkį paskutinį kartą tokią dieną skris šių metų spalį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius