Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Go Planet Travel“ vykdys skrydžius į Turkiją ir Tunisą

Kelionių organizatorius „Go Planet Travel“ nuo balandžio skraidins į Turkiją ir Tunisą. Į abi šalis keliauti bus siūloma visą vasaros sezoną: skrydžiai į Turkiją prasidės balandžio 11 d., į Tunisą – balandžio 20 d. ir vyks iki spalio pabaigos. Ilsėtis šiose valstybėse atostogautojai galės 7, 9, 10, 11 arba 14 dienų.
Alanijos pilis Turkijoje
Alanijos pilis Turkijoje / 123RF nuotr.

„Go Planet Travel“ skrydžius vykdys iš Vilniaus oro uosto į Bodrumą ir Antaliją Turkijoje bei Enfidą Tunise. Skrydžiai vyks kas savaitę.

„Vasaros sezono laikotarpiu poilsiautojams pasiūlysime itin platų kurortų ir viešbučių pasirinkimą. Vieni viešbučiai nustebins savo žema kaina, kiti – išskirtine prabanga. Taip pat labai didelį dėmesį skiriame gidų apmokymui ir siūlomų ekskursijų bei pramogų atrinkimui“, – sako „Go Planet Travel“ direktorius S. Sušickis.

Turkija Lietuvoje yra viena populiariausių atostogų krypčių jau daugiau negu dešimtmetį. 2012 m., Lietuvos statistikos departamento duomenimis, daugiau negu kas penktas (22,7 proc.) šalies kelionių organizatorių ir agentūrų paslaugomis besinaudojęs poilsiautojas vyko į Turkiją. Tunisas ilgą laiką lietuviams buvo mažiau pažįstamas, tačiau pernai, „Go Planet Travel“ pirmieji pasiūlė atostogas šioje šalyje.

Kelialapių į Turkiją kainos prasidės nuo 869 Lt, į Tunisą – nuo 1259 Lt.

Kelionių organizatorius „Go Planet Travel“ skraidinti poilsiautojus pradėjo šių metų rugsėjį. Be Tuniso ir Turkijos, pernai skrydžiai vykdyti ir į Kretą, o kitąmet siūlomų kraštų sąrašą papildys Bulgarija, Egiptas ir Tailandas. Bendrovė priklauso „Grand Go Group Ltd.“ holdingui, kuriam taip pat priklauso atvykstamojo turizmo bendrovė „Go Baltic Travel“. Be to, holdingas turi įsigijęs kontrolinį skrydžių bendrovės „Grand Cru Airlines“ paketą.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius