Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lietuvos geležinkeliai“ Kinijoje tariasi dėl krovinių vežimo iš Kinijos į Europą

AB „Lietuvos geležinkeliai“ delegacija lankėsi Kinijos Guangdongo provincijoje, kur su Kinijos transporto milžine – kompanija „Sinotrans“ – aptarė bendradarbiavimo, organizuojant krovinių iš šios provincijos į Europą vežimą konteineriniais traukiniais, galimybes.
Lietuvos geležinkeliai
Lietuvos geležinkeliai / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 1 Kinija

Susitikime taip pat dalyvavo Guangdongo provincijos vicegubernatorius, Dongguano miesto, turinčio daugiau nei 8,5 mln. gyventojų, meras ir jo pavaduotojai.

Susitikimo metu buvo aptarti bendradarbiavimo, organizuojant konteinerinių traukinių eismą iš šios lengvosios pramonės produkciją ir informacinių techhnologijų gaminius į Europą eksportuojančios provincijos, klausimai.

Tartasi, kad konteineriniai traukiniai į Europą važiuotų per Lietuvą, manoma, kad galėtų važiuoti 5 konteineriniai traukiniai per savaitę.

Tikimasi, kad krovinių vežimas iš Kinijos leistų dar efektyviau panaudoti geležinkelių infrastruktūrą ir visą Lietuvos transporto sistemą.

„Sinotrans“ – ketvirta pagal dydį logistikos grupė pasaulyje ir didžiausia logistikos kompanija Kinijoje. Bendrovė teikia sandėliavimo, terminalines paslaugas, organizuoja pervežimus autotransportu ir gabenimus oru bei jūra, taip pat geležinkelių transportu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius