Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Smart Taxi“ automobilių parką didina 30 procentų

Bendrovė „Smart Taxi“ 30 procentų didina savo automobilių parką – į Vilniaus gatves balandžio viduryje turėtų išriedėti septyni 2014 metų laidos taksi automobiliai. Pasak „Smart taxi“ vadovo Vytauto Reiso, reaguojant į pasikeitusius klientų poreikius, taksi automobilių parką planuojama papildyti tiesiai iš gamyklos pristatytais penkiais „Toyota Corolla“ ir dviem „Toyota Verso“ taksi automobilias.
„Smart Taxi“
„Smart Taxi“ / Bendrovės nuotr.

„Lietuvoje pamažu prigyja užsienio šalių praktika, kad nuosavas automobilis mieste – prabanga, o ne būtinybė, todėl sostinėje kviečiančių taksi kasdienėms reikmėms daugėja. Pastebėjome, kad per pastaruosius metus vilniečių prioritetai pasikeitė: kaip įprasta pasaulio didmiesčiuose, jiems svarbus tapo ne tik taksi punktualumas, bet ir suteikiamas komfortas, – sako V. Reisas.

Šiuo metu didžiąją „Smart Taxi“ automobilių parko dalį sudaro benzininiai „Toyota Verso“ ir hibridiniai „Toyota Prius“ automobiliai, bet nuo balandžio vidurio „Smart taxi“ autoparką papildys penki nauji verslo klasės sedanai „Toyota Corolla“ ir du „Toyota Verso“ automobiliai, kuriuos dėl talpių bagažinių pamėgo į oro uostą vykstantys keleiviai.

Pasak V. Reiso, naujų „Smart taxi“ automobilių komplektacijoje dėl vairuotojų ir keleivių saugumo yra numatytos galinio vaizdo stebėjimo kameros, kurios filmuos tai, kas vyksta gatvėje už taksi automobilio bei padės vairuotojui saugiau manevruoti atbuline eiga. Keleivių patogumui taksi įrengti kortelių skaitytuvai bei belaidis interneto ryšys. Naujieji automobiliai testuose yra įvertinti penkiomis nepriklausomos automobilių saugumo bandymų organizacijos „Euro NCAP“ žvaigždutėmis už saugumą keliuose.

Norintiems įsidarbinti taksi vairuotojais reikės išmanyti istoriją.

Iki balandžio vidurio bendrovė planuoja didinti ir darbuotojų skaičių: pasamdžius 30 naujų vairuotojų, įmonėje bus daugiau nei 100 darbuotojų.

„Norint įsidarbinti mūsų įmonės taksi vairuotoju, prireiks ne tik Vilniaus prekybos, pramonės ir amatų rūmuose (VPPAR) įgyto kvalifikacinio atestato, taisyklingos lietuvių kalbos ar pagrindinių užsienio kalbos gebėjimų, bet ir neblogų istorinių žinių apie miesto kultūrinius objektus ar Lietuvos istoriją. Taip siekiame sukurti kuo efektyvesnį vairuotojo bendravimą su keleiviu bei suteikiame galimybę šalies svečiams taksi automobilyje jaustis tarsi turistiniame ture“, – sako „Smart taxi“ vadovas.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius