Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Traukiantiems į Lenkiją apsipirkti – geležinkeliečių dovana

Lietuviai į Lenkiją apsipirkti jau galės vykti ir geležinkeliu. Ketvirtadienį iš Kauno pajudės pirmasis traukinys į Balstogę. Apie 4 valandas ir 40 minučių truksianti kelionė kainuos 11 eurų.
Traukinys Kaunas–Balstogė
Traukinys Kaunas–Balstogė / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Maždaug Kauno dydžio Balstogės mieste veikia daug parduotuvių, į kurias nusitaikė lietuviai dėl žemų kainų. Todėl labai tikėtina, kad nauju maršrutu lietuviai vyks apsipirkti.

Reguliarūs reisai prasidės jau nuo birželio 17 dienos.

„Lietuvos geležinkeliai“ praneša, kad po ilgai trukusių derybų ir techninių derinimų, valstybinė bendrovė ir Lenkijos įmonė „Przewozy Regionalne“ gegužės 5 dieną atliks pirmąjį bandomąjį važiavimą.

Maršrutu Kaunas–Balstogė kursuos lenkiški modernūs traukiniai.

„Šis reikšmingas susitarimas suteiks galimybę traukiniu greitai ir patogiai pasiekti Europą. Panorusiems kelionę tęsti į Varšuvą, Šceciną, Gdynią arba Elką, tereikės persėsti į kitą traukinį. Deramės dėl susisiekimo maršrutu Kaunas–Varšuva–Krokuva. Tai bus itin patogus susisiekimas – iš Varšuvos keleiviai galės priderintais traukiniais tęsti keliones į Berlyną, Vieną, Prahą ir kitus miestus“, – pranešime spaudai teigia AB „Lietuvos geležinkeliai“ generalinis direktorius Stasys Dailydka.

Traukiniai kursuos savaitgaliais. Iš Kauno ir Balstogės traukinių stočių traukiniai pajudės ryte bei vidurdienį, atitinkamai atgal į galines stotis atvyks vidurdienį ir vakare.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius