Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus oro uoste vyko pratybos, kaip reaguoti į aviakatastrofą

Vilniaus oro uoste antradienį vyko kontrolinės pratybos, kuriose oro uosto bei specialiųjų tarnybų atstovai praktikavosi, kaip būtų reaguojama įvykus aviakatastrofai.
Vilniaus oro uostas
Vilniaus oro uostas / Vilniaus oro uosto nuotr.

Kaip BNS informavo Lietuvos oro uostų Komunikacijos ir rinkodaros skyriaus vadovas Marius Bružas, ryte organizuotos pratybos baigėsi apie 11 val.

„Stalo, bandomųjų pratybų vyksta daugiau, o šiandien vyko praktinės pratybos, kurių metu buvo inscenizuota orlaivio avarija Vilniaus oro uoste. Buvo tikrinama, kaip dirbame mes patys, kaip dirba oro uosto Ekstremalių situacijų ir operacijų centras, kaip dirba visos kitos susijusios tarnybos – ugniagesiai, antžeminio aptarnavimo, miesto tarnybos. Tai buvo patikrinimas įtraukiant į realų veiksmą visus, kurie ir važiuotų nutikus realiam įvykiui“, – BNS sakė M.Bružas.

Pratybose be Vilniaus oro uosto Ekstremalių situacijų operacijų centro narių ir susijusių skyrių darbuotojų, pratybose dalyvavo oro uosto tarnybos bei orlaivius aptarnaujančios įmonės, Civilinės aviacijos administracijos atstovai, Vilniaus miesto Priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, Vilniaus miesto greitosios medicinos pagalba, Valstybės sienos apsaugos tarnybos, Valstybės saugumo tarnybos, muitinės ir policijos pareigūnai, Susisiekimo ministerijos atstovai.

Specialistai po pietų organizuoja vykusių pratybų rezultatų aptarimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius