Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Vilniaus viešasis transportas“ aukcione už 177 tūkst. Lt pardavė 15 senų troleibusų

Trečiadienį įvyko aukcionas, kuriame siūlyta įsigyti 15 troleibusų, ne vienerius metus važinėjusių Vilniaus gatvėmis. Juos nusipirko įmonė iš Ukrainos Dnepropetrovsko, sumokėjusi 177 tūkst. Lt.
Viešasis transportas
Viešasis transportas / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Troleibusai buvo pagaminti 1983-1989 metais, jie nuvažiavo 1,2-1,5 mln. kilometrų sostinės gatvėmis. Tačiau pastaruoju metu „Vilniaus viešasis transportas“ jų jau neeksploatavo, bet nenorėdama atiduoti į metalo laužą, nusprendė pabandyti šias transporto priemones parduoti.

Ir tai pavyko padaryti sėkmingai. Jau pirmajame aukcione parduoti visi 15 troleibusų. Juos įsigijo įmonė iš Ukrainos miesto Dnepropetrovsko. Kaip tvirtina „Vilniaus viešojo transporto“ vadovai, gautos lėšos bus panaudotos įsigyjant atsarginių dalių miestu važinėjantiems troleibusams.

„Džiaugiamės, kad nereikalingi ir apie 1,5 metus neeksploatuojami troleibusai bus sutvarkyti, suremontuoti ir veš keleivius Ukrainoje“, – teigė „Vilniaus viešojo transporto“ direktorius Gintaras Nakutis.

Iš viso už 15 troleibusų gauta 177 tūkst. Lt suma. Pradinė troleibusų kaina buvo nuo 10,5 tūkst. Lt – 13,6 tūkst.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius