Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Wizz Air“ pradėjo skrydžius į „Alpių sostinę“

Didžiausia žemų sąnaudų oro linijų bendrovė Centrinėje ir Rytų Europoje „Wizz Air“ šeštadienio pavakarę pradėjo skrydžius dar vienu maršrutu iš Vilniaus. Naujasis oro linijų bendrovės skrydis nuo sujungs Lietuvos sostinę su Grenobliu Prancūzijoje.
„Wizz Air“ orlaivis
„Wizz Air“ orlaivis / Bendrovės nuotr.

Įsikūręs pietryčių Prancūzijoje, Grenoblis yra populiarus žiemos sporto mėgėjų pasirinkimas, kurie čia gali atrasti tiek neįtikėtiną regiono virtuvę, tiek nesustojantį naktinį gyvenimą. Be naujos krypties, „Wizz Air“ šiais metais taip pat pradės naujus žemų sąnaudų skrydžius iš Vilniaus į Varšuvą bei Geteborgą.

Pasak Grenoblio oro uosto direktoriaus Bassam’o Jarbouai’as, Grenoblio oro uostas – tai „vartai“ į Prancūzijos Alpes, kurie leidžia atsidurti artimiausiuose slidinėjimo kurortuose.

Šiuo metu „Wizz Air“ – pirmaujanti oro linijų kompanija tarptautiniame Vilniaus oro uoste, kur bazuoja 4 bendrovės orlaivius bei jungia 100 bendrovės darbuotojų. Aviakompanija taip pat siūlo skydžius iš Kauno bei Palangos. Praėjusiais metais bendrovė pervežė 1,2 milijono keleivių iš Lietuvos. „Wizz Air“ šiuo metu iš Lietuvos siūlo 30 maršrutų į 15 šalių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius