-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į Didžiąją Britaniją plūstantiems imigrantams kasmet reikės pastatyti 100 tūkst. naujų namų

Didžiojoje Britanijoje kasmet reikės pastatyti beveik 100 tūkst. naujų namų tam, kad į šalį atvykstantys imigrantai būtų aprūpinti būstu, suskaičiavo šalies valdžia.
Namo maketas
Namo maketas / Photos.com nuotr.

Keturi iš dešimties naujų namų ar butų, Didžiojoje Britanijoje statomų tam, kad, didėjant populiacijai, gyventojai būtų aprūpinti būstu, atiteks imigrantams, oficialius skaičiavimus cituoja portalas telegraph.co.uk.

Per 25-erius metus imigrantams prireiks 2,5 mln. papildomų būstų, jeigu britų Vyriausybė nesiims priemonių sumažinti didžiulius į šalį plūstančių emigrantų srautus.

Bendruomenių departamento atstovas spaudai Andrew Stunnell sakė, kad skaičiavimai apie būsimą būsto poreikį emigrantams buvo parengti dar 2009-ųjų kovą, tačiau paviešinti buvo tik dabar.

„Manoma, kad per prognozuojamą laikotarpį – nuo 2006 iki 2031 metų – tarptautinė migracija galėtų sudaryti 40 proc. namų ūkių skaičiaus augimo Didžiojoje Britanijoje“, – sakė A.Stunnel.

Jeigu gimstamumo rodikliai Didžiojoje Britanijoje išliks tokie, kokie yra dabar, o imigracijos srautai bus tokie, kokių tikimasi, kasmet šaliai prireiks 250 tūkst. naujų būstų kasmet iki 2031-ųjų.

36 tūkst. reikės todėl, kad vis daugiau žmonių gyvena vieni, mažėja porų ir šeimų skaičius. 116 tūkst. prireiks dėl augančių gimstamumo rodiklių. Likusių 100 tūkst. reikės į šalį laimės ieškoti atvykstantiems imigrantams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius