Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žinia iš Holivudo: parduodamas „Nuotakos tėvo“ namas

Krizė slegia ne tik Detroito varguolius, bet ir auksinės valstijos gyventojus. Tuo gali įsitikinti peržiūrėjęs Pietų Kalifornijos nekilnojamojo turto skelbimų portalą. Daugiausia tokių skelbimų – svetainėje realtor.com.
Nuotakos tėvas
Kadras iš filmo „Nuotakos tėvas“ / realtor.com

Vienas naujausių intriguojančių pasiūlymų: parduodamas namas, kuriame nufilmuotas garsusis filmas „Nuotakos tėvas“.  Už valdą, kurioje nervingas aktoriaus Steve‘o Martino personažas lakstė pievomis ir koridoriais prieš savo dukters vestuves, dabar prašoma 1,35 milijono dolerių (3,23 mln. litų).

1925 metais pastatytas tradicinis kolonijinio stiliaus namas yra Alhambroje, apie 13 kilometrų už Los Andželo. Netoli Holivudo esančioje Alhambroje dažnai darbuojasi filmavimo grupės, todėl ir naujasis savininkas galės tikėtis kada nors išnuomoti savo turtą kino kūrėjams.

1340 kvadratinių metrų name yra penki miegamieji, keturi vonios kambariai, o aplinka – visai kaip ramiame praėjusio šimtmečio pradžios Kalifornijos miestelyje.  Galinis kiemas atrodo visai taip pat, kaip garsiajame filme – nors rytoj kelk vestuves.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius