Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

NŽT vadovui net nerodo pertvarkos plano

Žemės ūkio ministerija jau paruošė Nacionalinės žemės tarnybos (NŽT) tarnybos pertvarkos planą, bet su dabartiniu vadovu Danieliumi Kupriu juo nesidalija, rašo „Verslo žinios“.
Danielius Kuprys
Danielius Kuprys / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Paklaustas, kaip vertina ketvirtadienį pristatytą NŽT pertvarką, vadovas dienraščiui teigė daug informacijos neturintis – ministerija su juo esą planais nesidalija. „To plano nesu matęs. Žinau kiek ir jūs – iš viešosios erdvės. Kadangi su manimi pertvarka nėra derinama, plačiau pakomentuoti negalėčiau“, – teigė jis.

Šią savaitę BNS rašė, kad žemės ūkio ministras Bronius Markauskas pareiškė nepasitikintis NŽT vadovu, kuris neturi vizijos bei matymo, kaip ateityje NŽT galėtų veikti, tačiau D.Kuprys pats trauktis iš pareigų neketina.

Siekiant skaidrinti NŽT veiklą bei panaikinti galimą jos darbuotojų korupciją, tarnybos pertvarkos metu darbo gali netekti maždaug 10 proc. centrinės būstinės darbuotojų, bus naikinami du departamentai. Pagrindinės būstinės pertvarka truks iki rugpjūčio, vėliau numatomi pertvarkomi ir teritoriniai padaliniai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius