Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Agnė Jagelavičiūtė Gediminą Jaunių išmokė vakarieniauti

„Mados reido“ pašnekovas Gediminas Jaunius papasakos žiūrovams ne tik apie savo naują aistrą golfui, bet ir apie stilių bei mėgstamus drabužius.
Foto naujienai: Agnė Jagelavičiūtė Gediminą Jaunių išmokė vakarieniauti
TV3 nuotr. / zmones24.lt
„Mados reido“ pašnekovas Gediminas Jaunius papasakos žiūrovams ne tik apie savo naują aistrą golfui, bet ir apie stilių bei mėgstamus drabužius.
„Manau taip, kaip batai žmogui suteikia laikyseną, drabužiai „suformuoja“ nuotaiką. Jie ne tik papuošia, bet ir priverčia pasitempti arba atsipalaiduoti“, – mintimis dalijasi laidos „Lietuvos perlai. Šauniausios damos rinkimai“ vedėjas Gediminas Jaunius.
Su laidos apie madą kūrėjais jis šį kartą susitiko golfo laukuose ir jaukioje aplinkoje atvirai pasakojo apie kasdienius drabužius, vakarėlius, nuotaikas ir naujus dalykus, kurių išmoksta iš artimų žmonių.
„Mane Agnė išmokė nuostabių dalykų, pavyzdžiui, kad yra vakarienės. Kaip yra smagu gražiai apsirengti, susitikti su įdomiais žmonėmis, atsisėsti kokioje kavinėje ir vakarieniauti. Juk tai nėra snobizmas. Nors... taip, tai ir yra snobizmas“, – šypsosi Gediminas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius