-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Alano Chošnau antikrizinis vitaminas – „Geri laikai“

Visada pozityviai mąstantis ir niekada geros nuotaikos nestokojantis dainininkas Alanas Chošnau netgi sunkmečiu nepasiduoda niūroms prognozėms ir kuria muziką su pliuso ženklu.
Foto naujienai: Alano Chošnau antikrizinis vitaminas – „Geri laikai“
Foto naujienai: Alano Chošnau antikrizinis vitaminas – „Geri laikai“ / zmones24.lt

Visada pozityviai mąstantis ir niekada geros nuotaikos nestokojantis dainininkas Alanas Chošnau netgi sunkmečiu nepasiduoda niūroms prognozėms ir kuria muziką su pliuso ženklu. Po savaitės prekyboje pasirodys pats tikriausias antikrizinis vitaminas, naujausias atlikėjo albumas „Geri laikai", tad gegužės 19 dieną sostinės klube „House of music" vyksiančiame albumo pristatymo koncerte ypač laukiami kokybiškos muzikos išsiilgusieji „naujieji romantikai".


Smagios 80-ųjų pradžios diskotekose skambėjusios muzikos pasiilgę melomanai turėtų šokinėti iš džiaugsmo - pagaliau po ilgos pertraukos bus galima mėgautis nauju, tuos senus gerus laikus primenančiu lietuviškos muzikos rinkiniu.


„Man nuo jaunystės artimas „naujųjų romantikų" dvasia persmelktas muzikinis stilius, kuriuo susižavėjau klausydamasis tokių kultinių grupių, kaip „Depeche Mode", „Yazoo", „Duran Duran", „Alphaville". Esu beprotiškai laimingas, kad pagaliau įrašėme būtent tokios stilistikos albumą", - džiaugėsi Alanas.

 

Dainininko gerbėjai visada mėgavosi romantiškomis dainomis, tačiau albume „Geri laikai" jos skambės kiek kitaip. Alanas kartu su talento ir fantazijos nestokojančiu prodiuseriu Mario Basanovu pasistengė naujiems kūriniams suteikti kuo daugiau išgryninto elektroninio, „naujiesiems romantikams" būdingo skambesio.


Prie 11 energingų ir gyvenimo džiaugsmu trykštančių dainų profesionalaus pateikimo prisidėjo ir prieš porą metų išleisto Alano albumo „Aš kaip ir tu" krikštatėvis „Grammy" nominuotas garso režisierius Jonas Dainius Beržanskis.


Visus draugus, pažįstamus, senus bičiulius ar tiesiog muziką mylinčius vilniečius ir sostinės svečius, norinčius šiuo sunkiu metu pasinerti į „Gerus laikus", dainininkas kviečia į gegužės 19 d., antradienį, muzikos klube „House of music" įvyksiantį naujojo albumo pristatymo koncertą. Šiuolaikišku romantišku skambesiu ir elektroniniais prieskoniais persmelktas atlikėjo pasirodymas bus viena iš nedaugelio galimybių artimiausiu metu išgirsti dainas iš naujausio dainininko albumo „Geri laikai".

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius