Kulinaro talentu garsėjantis dizaineris Aleksandras Pogrebnojus (40), radęs laisvą minutę, ne tik gamina, bet ir aprašo savo improvizacijas prie puodų. Šį rudenį turėtų pasirodyti jo knyga apie maisto ruošimą. „Ne mokysiu žmones gaminti, o pasakosiu, ką valgau vos ne nuo darželio laikų iki dabar. Ką dažniausiai? Sunku atsakyti... Lengviau išvardyti, ko nevalgau. Pavyzdžiui, kiaulienos. Nors per Jonines padariau išimtį – pats kiaulieną kepiau, nes kitokios mėsos nebuvo. Bene skaniausiai pavyko ta, kurią marinavau viskyje ir kokakoloje. Knygoje bus patiekalų receptų, aprašymų, o iliustruosiu greičiausiai fotografijomis ir piešiniais. Tikiuosi, viskas pavyks pakankamai „šizovai“,“ – viliasi žinomas mados kūrėjas.
Pranešti klaidą
Sėkmingai išsiųsta
Dėkojame už praneštą klaidą