-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antrininkų konkursą ves L. Kalpokaitė ir V. Pauliukaitis

„Man pasisekė – pasislėpsiu didelei žvaigždei už nugaros“, - juokiasi Vytenis Pauliukaitis, pirmąsyk duetu dirbsiantis su aktore Larisa Kalpokaite.
Foto naujienai: Antrininkų konkursą ves L. Kalpokaitė ir V. Pauliukaitis
LNK nuotr. / zmones24.lt
„Man pasisekė – pasislėpsiu didelei žvaigždei už nugaros“, - juokiasi Vytenis Pauliukaitis, pirmąsyk duetu dirbsiantis su aktore Larisa Kalpokaite.
„Niekur nedingsit – teks padirbėt iš peties“, - kvatojasi Larisa.
„Nuotaika gera, temperatūra yra – pradedam“, – juokiasi Vytenis.

Panašu, kad naujas duetas pasmerktas sėkmei, nes abiems netrūksta nei improvizacijos, nei kandaus žodžio, nei geros nuotaikos. Žinomas renginių režisierius ir mylima „Nekviestos meilės“ aktorė Larisa Kalpokaitė pirmąsyk dirbs kartu. Jiedu balandžio 1-ąją ves antrininkų konkursą „Gintarinis atspindys“.
„Mes mėnesį ieškojome Larisai ir Vyteniui antrininkų. Neradome. Supratome, kad jie vieninteliai ir nepakartojami. Tai dar labiau sustiprino mūsų norą juos pakviesti vesti neeilinį renginį“, - sakė transliacijos prodiuserė Jurga Pukenytė.

„Vieną kartą manęs paklausė garsus režisierius – kaip man rasti tokią pat aktorę kaip tu, tik jaunesnę? Nerado“, - juokiasi Larisa.
„Kas gi galėtų būti mano antrininkas? Tikrai nėra tokių genealių“, - antrina Larisai Vytenis.
Kas žino, ar tikrai projekto prodiuseriai vedėjams neparuošė staigmenos. Mat kandidatų dalyvauti antrininkų konkurse skaičius perkopė tūkstantį.

Iš jų jau atrinkti 37 antrininkai, kurie dalyvaus konkurse „Gintarinis atspindys“. Iškilmingame renginyje bus apdovanoti panašiausi įžymybių antrininkai Lietuvoje. „Gintarinio atspindžio“ ceremonijoje bus paskelbtos šios antrininkų nominacijos – kandidato į Prezidentus, politiko, politiko žmonos, premjero, dainininko, aktoriaus, šou verslo atstovo, legendos.

Balandžio 1-ąją įteikti nominacijos žada atvykti garsi Latvijos žvaigždė Laima Vaikulė, tačiau galutinis jos atsakymas dar neduotas.
„Gintarinio atspindžio“ prodiuseriai veda derybas su Filipu Kirkorovu. Jis kviečiamas atlikti finalinę dainą „Aš kaip tu“. Tačiau vos už vieną kūrinį Kirkorovas užsiprašė didžiulio honoraro, todėl kol kas vyksta derybos.

„Kirkorovas labai nustebo ,kad toks renginys vyksta Lietuvoje ir teiravosi, ar nėra jo antrininko Lietuvoje. Deja, iš tūkstančio pretendentų į antrininkus neatsirado nė vieno Kirkorovo“, - sakė J. Pukenytė.
Tačiau renginį papuoš šou baletas „Coda“ iš Klaipėdos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius