-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Asta Baukutė prisipažino, kad yra patyrusi vyro smurtą

A.Baukutė prisipažins, jog jai yra tekę patirti pirmojo savo sutuoktinio smurtą, nuo kurio jai, kartu su dviem mažais vaikais, visą mėnesį teko slėptis valdiškuose namuose.
Foto naujienai: Asta Baukutė prisipažino, kad  yra patyrusi vyro smurtą
LNK nuotr. / zmones24.lt
Temos: 1 Asta Baukutė
Skandalingų televizijos personažų kūrimu išgarsėjusi moteris visada itin kruopščiai slėpė asmeninį gyvenimą, tačiau šį sykį ji bus labai atvira laidoje „Gyvenimas pagal moteris“.
A.Baukutė prisipažins, jog jai yra tekę patirti pirmojo savo sutuoktinio smurtą, nuo kurio jai, kartu su dviem mažais vaikais, visą mėnesį teko slėptis valdiškuose namuose. Po pirmųjų skyrybų širdies žaizdas moteriai teko gydytis ne vienerius metus.
Antrasis jos vyras teisininkas Kęstutis Rupulevičius prisipažins, jog netgi išgirdusi jo pasiūlymą tekėti Asta stačia galva nepuolė į jausmų sūkurį. Ir vis gi dabar abu sutuoktiniai tikina, jog būdami kartu tarsi iš naujo pražydo. A.Baukutė ne tik ryžosi vėlyvai motinystei, bet ir, kaip jai nuolatos kartoja aplinkiniai, labai išgražėjo bei sutiko dalyvauti didžiausiame savo gyvenimo iššūkyje - Seimo rinkimuose. Ir nors patekti į parlamentą ji nesitikėjo, dabar tikina naujajam darbui atiduodanti visas savo dienas, o jeigu reikia ir naktis...

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius