Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atlikėja Faina nuo paslaptingo gerbėjo dovanų gavo šuniuką

Sparčiai populiarėjanti atlikėja Faina praeitą savaitę buvo maloniai nustebinta. Nuo paslaptingo gerbėjo dovanų gavo šuniuką.
Foto naujienai: Atlikėja Faina nuo paslaptingo gerbėjo dovanų gavo šuniuką
„SOLIST Naujienos“ nuotr. / zmones24.lt
Temos: 2 Šuo Faina
Sparčiai populiarėjanti atlikėja Faina praeitą savaitę buvo maloniai nustebinta. Nuo paslaptingo gerbėjo dovanų gavo šuniuką. Ji tiesiog jį rado prie buto, kuriame gyvena, durų. Negalinti gyviu atsidžiaugti atlikėja, savo naująją draugę iš karto papuošė: “Iš pradžių, kaip ir pridera mergaitei (ji kalytė) uždėjau ant kaklo grandinėlę su širdute ir įrišau rožinį kaspiniuką” – džiūgauja dainininkė. – “Čia juk Faina šunytė! Kasdien ją vedžioti į kiemą didelis džiaugsmas”. Kitą mėnesį, rugsėjo 9-ąją, Faina ketina švęsti ir savo mažojo šarpėjaus trijų mėnesių gimtadienį. Mažoji Stela kaip ir Faina namie neužsisėdi ir jau lankėsi savo šeimininkės koncertuose: “Nors šuniukas dar mažas,bet jau keliavęs ne valandą ir ne dvi. Kadangi gyvenau viena, turėjau jį vežtis ir į koncertus. Pirmas savaites ji keliavo su manimi į Klaipėdą bei kitus miestus” – sako atlikėja. – “Turbūt ne kiekvieno šunelio gyvenime pasitaiko tokių sunkių kelionių, kai jis dar toks mažas”. Faina sako, kad šunytė iškrėtė ne vieną išdaigą, tačiau labiausiai įstrigo jos maivymasis prieš veidrodį: “Pats mieliausias prisiminimas buvo, kai vieną dieną džiovinausi plaukus ir Stela, pribėgusi prie
veidrodžio, jame pamatė savo atvaizdą. Tada pirmą kartą išgirdau pirmąjį jos lojimą. Buvo taip gera”… Faina pasakoja, kad mažajai šunytei šiek tiek ūgtelėjus, netrūksta ir rūpesčių, nes ši vis taikosi į jos guolį: “Kiekvieną naktį, kai tik užsinori į lovą, pradeda loti, inkšti, arba pasiima mano antklodės galiuką, įsikanda ir tempia. O jei neįkeli į lovą, neleidžia miegoti”. Tačiau dainininkė mažąją Stelą labai myli, todėl dažniausiai jai nusileidžia ir pasiima pas save į lovą. Pasak atlikėjos, šunytė ant pagalvės nesigula, o susiraito kojų gale. Faina tiki, jog taip Stela ją saugo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius