Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atviras Rūtos Grinevičiūtės Janutienės interviu apie meilę

Į asmeniškumus paprastai nesileidžianti, o savo pašnekovus į kampą spiečianti ir aštriais klausimais subadanti žurnalistė Rūta Grinevičiūtė Janutienė papasakos apie savo gyvenimą.
Foto naujienai: Atviras Rūtos Grinevičiūtės Janutienės interviu apie meilę
LNK nuotr. / zmones24.lt

Į asmeniškumus paprastai nesileidžianti, o savo pašnekovus į kampą spiečianti ir aštriais klausimais subadanti žurnalistė Rūta Grinevičiūtė Janutienė papasakos apie savo gyvenimą laidai „Nuo... iki..." Ji pirmą kartą prisipažins apie jausmus savo mylimam žmogui, o dabar jau ir vyrui - operos solistui Algirdui Janutui. „Šito žmogaus savo gyvenime aš laukiau labai ilgai". Rūta su Algirdu augina vasarą gimusią dukrelę Julijoną.


Į piktų pavyduolių kalbas, esą Rūta išardė solisto A. Januto šeimą, žurnalistė atsako: „Neprivalau prieš nieką aiškintis. Aš žinau, kad šeimos neardžiau. Jei šeima būna tvirta, jos niekas nesugriaus".


„Nuo... iki..." su Rūta kalbėsis ne tik apie šeimą, bet ir apie jos darbą. Ko Rūta labiausiai norėtų paklausti ką tik sužibusios politikos žvaigždės Arūno Valinsko? Štai ko: „Arūnai, kas iš tikrųjų buvo tie žmonės, kurie tau patapšnojo per petį ir sugundė eiti į politiką? Žinok, jog kai tau bus blogai ir ims nesisekti, jie nuo tavęs nusigręš".


Pati Rūta netikėtų klausimų sulauks ir iš kolegės Rūtos Mikelkevičiūtės: „Ar tiesa, kad tave informuoja saugumas?"

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius