Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Audrė Kudabienė incidentą darbe išgyveno jautriai

Didelę darbo patirtį televizijoje turinti žurnalistė Audrė Kudabienė pirmą kartą pateko į itin nemalonią ir pavojingą situaciją – su operatoriumi Gintaru Verbicku rengdami siužetą savo laidai patyrė agresyvaus vyriškio antpuolį.
Foto naujienai: Audrė Kudabienė incidentą darbe išgyveno jautriai
Foto naujienai: Audrė Kudabienė incidentą darbe išgyveno jautriai / zmones24.lt
Patyrusi televizijos žurnalistė Audrė Kudabienė, pirmą kartą patekusi į pavojingą situaciją rengiant siužetą, neslepia jautriai išgyvenusi šį įvykį.

Smurtas iš arti
Didelę darbo patirtį televizijoje turinti žurnalistė Audrė Kudabienė pirmą kartą pateko į itin nemalonią ir pavojingą situaciją – su operatoriumi Gintaru Verbicku rengdami siužetą savo laidai patyrė agresyvaus vyriškio antpuolį. „Srovių“ taikinyje buvo nesąžiningas vyras, kuris iš paliktos moters pasisavino daugiau nei pusę milijono litų. Tiek ir dar daugiau pinigų moteris buvo išlošusi loterijoje. Žurnalistė, turėjusi šio vyriškio mamos adresą, pas ją ir nuvažiavo. Tačiau motinai atsisakius bendrauti su žurnalistais, šie pasisuko išeiti iš laiptinės. Nelauktai į laiptinę įėjęs vyriškis be žodžių puolė žurnalistus. „Nespėjau nei pasisveikinti, nei paklausti, ar jis – mūsų ieškomas vyriškis. Jis, nieko neklausęs, iškart smogė į kamerą. Įvyko muštynės. Tikrai išsigandau. Pirmą kartą mačiau tokius vaizdus. Matyt, kitaip būčiau reagavusi pakliuvusi tarp neblaivių žmonių, tačiau šioje situacijoje viskas buvo labai netikėta“, – nemalonų įvykį prisimena žuranlistė. Paklausta, ar panašių situacijų būta ir anksčiau, Audrė prisimena tik vieną valdininką, kuris, nepanorėjęs bendrauti su žurnalistais, griebė už mikrofono. „O privatūs asmenys iki šiol tiesiog pasakydavo, kad nenori bendrauti. Tiesa, kartais ir ne pačiais gražiausiais žodžiais, bet pasakymas „ne“ ir yra ne“, – sako žurnalistė.

Mėgsta aktyvų poilsį
Paklausta, kaip po darbo pavyksta atsiriboti nuo tokių nemalonių situacijų, Audrė šypteli: „Pamiegu, pailsiu ir situacija nebeatrodo tokia kritinė. O dėl to, ką šįkart teko pamatyti iš arti, jaučiu, bus lengviau suprasti kitus žmones, dažniau moteris, kurios pasakoja, ką reiškia patirti smurtą.“ Visgi poilsiui Audrė laiko randa. Žurnalistė įsitikinusi, jog daugelis žmonių darbe patiria įtampą, jei tik domisi tuo, ką daro ir dirba nuoširdžiai. Poilsiui kaip ir daugelis Audrė renkasi vasarą. Ji laukia atostogų, kad atsipalaiduotų ir patirtų kitokių, ne darbinių, įspūdžių. Audrė sako kaip tik dabar svarstanti, kur traukti per atostogas, po to, kai baigsis televizinis sezonas. Žurnalistė pirmenybę teikia aktyviam poilsiui: „Ilgai gulinėdama ir nieko neveikdama imu gailėtis, kad laikas bėga tuščiai, jaučiuosi apsnūdusi. Tokių pasyvių dienų per ilgas atostogas užtenka vos dviejų, trijų.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius