Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aušra Štukytė: apie plastines operacijas ir gyvenimą su milijonieriumi

Nors Aušra tik neseniai pasirodė televizijos ekrane, ją žmonės jau poruoja su garsiausiais ir turtingiausiais Lietuvos vyrais.
Foto naujienai: Aušra Štukytė: apie plastines operacijas ir gyvenimą  su milijonieriumi
Gedimino Žilinsko nuotrauka / zmones24.lt

Vardas, pavardė: Aušra Štukytė.

Gimimo data, vieta: 1978 12 15, Radviliškis.

Šeima: tėvai - pensininkai.

Šeiminė padėtis: netekėjusi.

Karjera: baigė Lietuvos muzikos ir teatro akademijos Kino ir teatro fakultetą, profesionali aktorė; dirbo Nacionaliniame dramos teatre, Alytaus teatre, veda renginius, priklauso aktorių trupei „Kaukių akademija“, dirba laidoje „Dzin“, vaidina televizijos seriale „Broliai“.


Nors Aušra tik neseniai pasirodė televizijos ekrane, ją žmonės jau poruoja su garsiausiais ir turtingiausiais Lietuvos vyrais.


Svajojo tapti policininke


Ilgą laiką Aušra svajojo tapti policininke. „Prisižiūrėjau televizijos serialų apie superherojus ir nusprendžiau gelbėti pasaulį. Jei būtų nepavykę, būčiau išėjusi į vienuolyną arba tapusi veterinarijos gydytoja. Vis geriau nei kažkokia neaiški aktorės profesija! Bijojau tėvams papasakoti apie savo norus. Kai išdrįsau, paaiškėjo, kad mama visą gyvenimą svajojo tapti aktore - štai ir įgyvendinau jos svajonę!“ - pasakoja Aušra.

Mergina puikiai prisimena, kaip per stojamąjį egzaminą, užlipusi ant scenos, viską pamiršo. „Kojos dreba, delnai prakaituoja - visos žinios išgaravo. Sugebėjau tik „Atskrend sakalėlis“ užtraukti. Visa salė juokėsi! Galvojau, pasirodžiau kaip klounas. Vis dėlto patekau. Gal ir gerai, kad taip visus prijuokinau“, - šypsosi Aušra. „Stojamieji egzaminai kiekvienam aktoriui - vienas iš gražiausių gyvenimo etapų. Tu atsimeni kiekvieną sekundę, tuos žmones, kurie ten buvo, tą kvapą, tuos vasaros saulės spindulius, besiskverbiančius pro langą... Aš iki šiol saugau plunksnelę, kuri su vėjo gūsiu įskrido pro langą ir nukrito man tiesiai ant kelių. Pagalvojau: „Va čia tai ženklas!“


Kur tas milijonierius?


Kai tik žavi aktorė ėmė šmėžuoti televizorių ekranuose, iš karto pasklido įvairios kalbos. Sklido gandai, kad moteris pasidarė ne vieną plastinę operaciją, kad jos žavesiui neatsispiria garsūs Lietuvos vyrai. Maža to, ko vertos kalbos, jog aktorės guolį šildo jaunas ir dailus Lietuvos milijonierius?!


„Pirmą kartą apie tai girdžiu! Neturiu aš vyro milijonieriaus! Nemanau, kad į mane pažiūrėjus būtų galima įtarti, jog turiu turtais aptekusį draugą“, - sako Aušra. Paklausta, ar nesvajoja apie tokį gyvenimo palydovą, ji nusijuokia: „Jei tai būtų mano mylimas žmogus, tegul jis būna milijonierius! Man tai netrukdytų!“


Aktorės palankumo ne kartą siekė ir vedybų saitais supančioti vyrai. „Jie pasižiūri gailiomis akimis ir pradeda verkti, kokie yra nelaimingi, kokios blogos jų žmonos ir kad tik aš juos galiu išgelbėti. O aš tokiems vyrams pasakau, kad pirmiausia tegul jie išsiskiria ir tik tada man skambina. Dar nė vienas nepaskambino“, - pasakoja Aušra.


Aktorė sako niekada neprasidėsianti su vedusiu vyru, kad ir ką jis besiūlytų. „O pažadų visokiausių buvo!.. Mažų mažiausiai prabangų automobilį nupirkti“, - atvirai sako moteris.


Ir žvaigždės perka dešreles


Aktorė visur įpratusi vaikščioti pėstute - juk gyvena Vilniaus senamiestyje, visi svarbiausi objektai ranka pasiekiami. Tiesa, Aušra nesigėdija ir viešuoju  transportu važiuoti, sako, kad niekas jos neatpažįsta.


„Troleibusas yra stebuklų erdvė. Įlipa ten žmonės ir iškart pasikeičia. Jie tampa labai įdomūs, be kaukių. Kai vakare troleibuse dega šviesa, įdomu į juos pažiūrėti į šalies. Galima lengvai atspėti, ką jie dirba, kaip išsimiegojo, pas ką važiuoja... Žmonės paskęsta savo mintyse. Turbūt jei Madonna įliptų, niekas net nepastebėtų. O kur jau mane pastebės? Aš nesu garsi. Galbūt esu šiek tiek žinoma, bet jokiu būdu ne žvaigždė. Lietuvoje per mažai žmonių, kad galėtume garsius žmones vadinti žvaigždėmis. Ir Andrių Mamontovą, ir Violetą Tarasovienę galime sutikti tame pačiame prekybos centre. Jie perka dešreles ir tu perki dešreles“, - samprotauja aktorė.


Gyvena su Murkacijumi fon Fule Graiku


Jei tikėtume šia linksma ir be galo nuoširdžia mergina, namuose jos nelaukia ne tik milijonierius, bet ir joks kitas vyras.


„Gyvenu su katinu Murkacijumi fon Fule Graiku. Jis mane pats surado. Ėjau į parduotuvę, ir prie manęs atbėgo kačiukas. Toks mažas, gražus, rainas. Miauksi ir trinasi aplink kojas. Supratau, kad jis į draugus man peršasi. O aš jam sakau: „Tu suprask, pas mane ne kokios sąlygos. Aš dažnai nebūnu namie, bet... skaniai tave maitinčiau. Rodos, jis sutiko su mano sąlygomis. Štai jau penkeri metai gyvename kartu“, - pasakoja Aušra.


Kodėl tokia graži mergina vis dar viena? To vienintelio ir nepakartojamo Aušra vis dar laukia. „Nerandu žmogaus, su kuriuo būtų labai gera, kuris mane mokėtų prajuokinti. Daug žmonių kartu gyvena iš įpratimo. Retai kada pamatysi du senukus, susikibusius už rankyčių, spindinčiomis akimis. Aš noriu rasti tą, kurį ir senatvėje paimčiau už rankytės“, - šypsosi aktorė.


Karolis Sakalauskas: tarp mūsų nieko nebuvo


Visai neseniai pasklido kalbos, kad Aušrą ir jos bendradarbį Karolį Sakalauską (25) sieja šilti jausmai. „Niekada nebuvome pora. Tai absoliučiai nevykęs pokštas! Iš pradžių abu labai supykome, o vėliau pasijuokėme iš tokių kalbų. Mane puikiai pažįsta Karolio žmona. Galiu drąsiai pasakyti, kad man vedęs vyras - tai miręs vyras“, - sako Aušra.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius