Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Balsingoji Edita ruošiasi šventinių renginių maratonui

Edita Krakauskaitė, linksmoji ir balsingoji realybės šou „Dangus“ dalyvė, prisipažįsta artėjančių švenčių labai nesureikšminanti, nes jai tai, kaip ir daugeliui šou pasaulio atstovų - pats darbymetis.
Foto naujienai: Balsingoji Edita ruošiasi šventinių renginių maratonui
www.musicinforama.lt nuotr. / zmones24.lt

Edita Krakauskaitė, linksmoji ir balsingoji realybės šou „Dangus“ dalyvė, prisipažįsta artėjančių švenčių labai nesureikšminanti, nes jai tai, kaip ir daugeliui šou pasaulio atstovų - pats darbymetis. Nespėjo pasibaigti vasaros koncertinis turas, o jau reikia ruoštis žiemos švenčių maratonui, o Editai šie rūpesčiai dar ir padvigubėjo, nes prie kvietimų dainuoti, prisidėjo kvietimai vesti renginius.

„Širdyje aš esu tikra aktorė ir kiekvienas naujas renginys - tai naujas spektaklis“, - atvirauja Edita. Atlikėja ne tik veda renginius, bet ir dažnai jiems rašo scenarijus. Jei reikia, ji sugalvoja ir renginio temą, ir renginio koncepciją, o jeigu renginys jau turi savo tematiką, Edita visapusiškai atsiduoda savo vaidmeniui.

Helovino šventė Editai - tai dar vienas vaidmuo. Ji suorganizuoja ir kalėdinius firmų vakarėlius, kai žmonės labiau nori kokių nors konkursų bei atrakcijų, kurias pati Edita ir sugalvoja. Beje, daugelis renginių, kuriuos veda Edita, dažniausiai pasibaigia jos koncertu. Po realybės šou Edita spėjo sudalyvauti viename kitame muzikiniame projekte, sudainuoti vieną kita naują dainą, taip pat kartu su „Funnybeat“ grupe dalyvavo nacionalinėje Eurovizijos atrankoje. Šiuo metu Edita kruopščiai ruošia medžiagą savo pirmajam soliniam albumui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius