Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Brit Awards“ nugalėtojai „Take That“ ir „The Arctic Monkeys“

Šių metų britų muzikos apdovanojimų ceremonijoje „Brit Awards“ pagrindinius prizus laimėjo „Take That“, „The Arctic Monkeys“ ir „Foo Fighters“.
Foto naujienai: „Brit Awards“ nugalėtojai „Take That“ ir „The Arctic Monkeys“
„Take That“ apdovanoti už geriausią gyvo garso koncertą ir geriausią britišką singlą. Scanpix nuotrauka / zmones24.lt
Šių metų britų muzikos apdovanojimų ceremonijoje „Brit Awards“ pagrindinius prizus laimėjo „Take That“, „The Arctic Monkeys“ ir „Foo Fighters“. Visi jie gavo po du apdovanojimus. „Take That“ apdovanoti už geriausią gyvo garso koncertą ir geriausią britišką singlą. „The Arctic Monkeys“ antrus metus iš eilės pripažinti geriausia britų grupe, o jų albumas – geriausiu britišku albumu. „Foo Fighters" išrinkta geriausia užsienio grupe, o jų albumas – geriausiu užsienio albumu. Į ceremoniją atvykęs seras Paulas McCartney, apdovanotas už viso gyvenimo pasiekimus. Geriausia britų atlikėja pripažinta Kate Nash, o geriausiu britų atlikėju – Markas Ronsonas. Su pastaruoju Amy Winehouse atliko savo dainą. Ji pirmą kartą koncertavo po to, kai pradėjo gydytis reabilitacinėje klinikoje. Į kamerą Amy nebyliai pasakė savo vyrui: „Aš tave myliu“. Padainavusi plojimais paprašė palaikyti savo vyrą, kuris šiuo metu yra suimtas. Australė Kylie Minogue išrinkta geriausia užsienio atlikėja. Mika – geriausias britų debiutas. JAV reperis Kanye Westas neatvyko į renginį, tačiau jis nugalėjo geriausio užsienio atlikėjo kategorijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius