Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Cate Blanchett pagimdė dar vieną sūnų

Cate Blanchett ir jos vyras rašytojas ir režisierius Andrew Uptonas dabar jau turi tris sūnus. Trečiasis kūdikis Ignatius Martinas gimė sekmadienį Sidnėjaus ligoninėje.
Foto naujienai: Cate Blanchett pagimdė dar vieną sūnų
Bulls nuotrauka / zmones24.lt
Temos: 1 Cate Blanchett
Cate Blanchett ir jos vyras rašytojas ir režisierius Andrew Uptonas dabar jau turi tris sūnus. Trečiasis kūdikis Ignatius Martinas gimė sekmadienį Sidnėjaus ligoninėje, praneša Australijos spauda. Likus dviem dienoms iki gimdymo Blanchett lankėsi savo jaunesniosios sesers universiteto diplomų teikimo ceremonijoje. Pora, gyvenanti Australijoje, iki šiol augino du sūnus: penkerių Dashiellą Johną ir trejų Romaną Robertą. Lapkričio mėnesį paskelbusi apie savo nėštumą, 38-erių Blanchett išgirdo gandų, kad ji laukiasi berniuko. Tada ji pasakė: „Jūs žinote daugiau už mane. Dar tik pirmi mėnesiai. Kūdikis gims tik balandį.“ Filmo „Aviator“ aktorė laimėjusi „Oskarą“ už geriausią antraplanį moters vaidmenį ir Uptonas dabar kartu vadovauja Sidnėjaus teatro kompanijai. Tokį karjeros posūkį jie pasirinko dėl vaikų. Vyresnysis sūnus Dashiellas sako, kad jo mama „nori patogiai įsikurti vienoje vietoje ir aš gerbiu tą jos norą.“ Mažasis kūdikis, atrodo, irgi gyveno ramiai. Netgi per „Oskarų“ ceremoniją vasario mėnesį. Žengdama raudonuoju kilimu Blanchett sakė: „Jis miega. Turbūt tai geras ženklas“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius