Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Debiutinis Godos ir Luko albumas

Nors sklinda gandai, kad grupės „69 danguje" atlikėja Goda Sabutytė palieka pramogų pasaulį ir žada kurti savo verslą, tikra bent jau tai, kad drauge su Luku ji išleido debiutinį albumą.
Foto naujienai: Debiutinis Godos ir Luko albumas
Nuotrauka iš redakcijos archyvo / zmones24.lt
Temos: 1 „69 Danguje“

Nors sklinda gandai, kad grupės „69 danguje" atlikėja Goda Sabutytė palieka pramogų pasaulį ir žada kurti savo verslą, tikra bent jau tai, kad drauge su Luku ji išleido debiutinį albumą.


Keletas faktų


Gimė 1986 m. birželio 4 d.

Mokslai: Vytauto Didžiojo universitete studijuoja istoriją (3 kurse).

Veikla: buvo muzikinės grupės „Yva" šokėja, dabar yra grupės „69 danguje" atlikėja. Vedė laidą „Paparacai", dabar yra TV laidos „Kakadu" vedėja.

Šeiminė  padėtis: netekėjusi, bet turi širdies draugą sportininką Rolandą Alijevą.


Kaip nutiko, jog išleidote albumą be pavadinimo?


Toks buvo sumanymas. Kol kas išleidome labai nedideliu tiražu. Su Luku nusprendėme parengti staigmeną savo gerbėjams ir paskelbėme mūsų albumo pavadinimo rinkimo konkursą. Nekeliame jokių ypatingų kriterijų. Originaliausio pavadinimo autoriaus laukia prizas.


?..


Aš padovanosiu savo Swarovski kristalais puoštus auskarus, o Lukas - prabangų laikrodį. Manau, apdovanojimas yra puikus stimulas aktyviai dalyvauti mūsų albumo pavadinimo rinkimuose. Didžiausi mūsų gerbėjai - jaunimas iki šešiolikos metų. Smagu girdėti gatvėse juos dainuojant mūsų dainas „Krizė", „Drakė", „Nieko nežinau"...


Kaip kilo mintis įrašyti albumą su Luku?


Visai netyčia. Kartą užėjau į įrašų studiją kitais reikalais, o Lukas man sako: „Pažiūrėk, kokių tekstų turiu. Gal nori pamėginti kartu padainuoti?" Na, ir pamėginau. Stano ir Lukui patiko, abu vienu balsu sušuko: „Super, tinka!" Taip ir įsivėliau į šį projektą. Albumą įrašėme gal per dvi ar tris savaites. Dabar su Luku dažnai mus kviečia koncertuoti. Man patinka su juo dirbti.


Ar tiesa, kad per tas savaites Lukas numetė nemažai svorio?


Taip, jis norėjo sulieknėti ir jam neblogai pavyko. Jau pilvuko nebeliko. Jis net mane užkrėtė sveikuolišku gyvenimo būdu. Sportuoja, renkasi sveikesnius ir liesesnius produktus. Pamaniau, pamėginsiu ir aš atsisakyti mėsos. Jau mėnesį jos nevalgau ir puikiai jaučiuosi. 


Tapote vegetarė?


Nesu tikroji vegetarė, nes valgau žuvies, jūros gėrybių, bet atsisakiau kiaulienos. Pastebėjau, kad žmonių, kurie nevalgo raudonos mėsos, malonesnis kūno kvapas. Mėsa, matyt, labai užteršia organizmą.


Keičiate gyvenimo būdą?


Veikiau tai tik eksperimentas, kuris nežinia, kiek truks. Gal netrukus viskas ims ir atsibos. Kol kas mėsos nepasigendu, nes „atradau" tiek skanių naujų patiekalų, tiek įvairiausių produktų, kurių anksčiau nepastebėdavau. Pamėgau visokias daržovių apkepėles, sūrį, salotas.


Ar mėgstate gaminti?


Labai. Galiu ir kepti, ir bulves skusti, ir indus plauti. Nesu iš tų moterų, kurios bijo susigadinti  manikiūrą (juokiasi). „Kaifuoju", kai draugai ne tik ištuština lėkštes, bet dar ir pagiria.  


Didžiausia silpnybė?


Ko gero, saldumynai. Dar negaliu atsispirti kvepalams ir batams. Užsukus į avalynės parduotuvę, mintys savaime ima suktis, kad šitie tiktų prie tos suknelės, anie prie sijono... Jei netramdyčiau savęs, išeičiau nešina dešimčia porų. Tačiau nesu prekybos centrų maniakė ir apsipirkti man nepatinka, nes vargina. Todėl perbėgu akimis, jei yra kas patinka, pasimatuoju ir einu sau. Nemėgstu laisvalaikio leisti parduotuvėse.  


Universitete studijuojate istoriją. Kodėl pasirinkote būtent šią specialybę?


Istorija, manau, - visa ko pagrindas. Ir politikos, ir teisės. Šis dalykas man patiko dar mokykloje. Tačiau mokytoja būti tikrai nežadu, bet ir neįsivaizduoju savęs scenoje visą gyvenimą. Ateis nauja karta, atsiras naujų talentingesnių, įdomesnių grupių. Svajoju gyvenimą susieti su televizija. Be to, baigusi mokslus, norėčiau studijuoti psichologiją. Įdomi sritis.


Sklinda gandai, jog ketinate pasitraukti iš pramogų pasaulio ir kurti savo verslą?..


Pripratau prie tų gandų ir nekreipiu į juos dėmesio. Jokio verslo nekuriu ir iš pramogų pasaulio  nesitraukiu. Ko tik žmonės neprisigalvoja. Buvo gandų, kad ir grupę „69 danguje" palieku, bet joje dainuoju iki šiol (šypsosi).


 O tai, kad liepą jūsų su sportininku R. Alijevu vestuvės, - irgi gandas?


Kadangi žurnalistai išpūtė šį burbulą, aš jo nesprogdinsiu. Pagyvensim ir liepą pamatysim...


Daugelis pramogų pasaulio atstovų dirbtinai kuria skandalus ir kursto gandus dėl reklamos...


Taip. Kylančiai žvaigždutei tokie triukai labai padeda prasimušti, išpopuliarėti. Aš taip pat nebuvau išimtis, bet dabar pasakiau, jog gana. Ateina laikas, kai turi kurti būtas nebūtas istorijas, ir ateina laikas, kai jau gali kalbėti ne tai, ką reikia, o tai, ką nori.

Geriausias pavyzdys - Natalija Zvonkė. Ji - tikra šios srities meistrė, sugebėjusi sumaniai pasinaudoti žiniasklaida ir pasiekti stulbinamo populiarumo. Dabar ji jau pati renkasi, kam duoti interviu, o kam ne.


Jūs dabar irgi ne bet kam dalijate interviu?


Manau, jau išsikovojau tam tikrą statusą, todėl tapau uždaresnė, atsargesnė. Pagalvoju, ką sakyti, o apie ką geriau nutylėti. Man jau nereikia nemokamos reklamos, norisi turėti privatų gyvenimą.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius