-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Demi Moore – svajonių moteris

Ji žavinga, seksuali, provokuojanti, cigarus mėgstanti filmų žvaigždė, taip pat ji pirmoji aktorė, uždirbusi 10 mln. JAV dolerių ir nepabijojusi dėl vaidmens nusikirpti pavydėtino grožio plaukų. Taip, tai neblėstančio grožio Demi Moore!
Foto naujienai: Demi Moore – svajonių moteris
Bulls nuotrauka / zmones24.lt
Vardas, pavardė: Demi Moore Kutcher Demetria Gene Guynes.
Gimimo vieta, data: 1962 11 28, Rosvelas, Naujojoji Meksika, JAV.
Šeima, kurioje gimė: tėvas Charlesas Harmonas paliko šeimą dar prieš gimstant Demi; mergaitė augo su niekada pastovaus darbo neturėjusiu patėviu Danny Guynesu ir išgerti mėgstančia mama Virginia King.
Meilės nuotykiai: penkerius metus santuokoje išgyveno su pirmu vyru Freddy Moore’u (58), antrąkart ištekėjo už aktoriaus Bruce’o Williso (53), bet po 13 metų išsiskyrė.
Šeiminė padėtis: trečią kartą ištekėjusi; vyras – aktorius Ashtonas Kutcheris (30); iš antros santuokos turi tris dukras: Rumer Willis (20), Scout LaRue Willis (17) ir Tallulah Belle Willis (14).
Pasiekimai: Demi, suvaidinusi filmuose „Vaiduoklis“ (1990), „Nepadorus pasiūlymas“ (1993) ir „Demaskavimas“ (1994), tapo viena iš geidžiamiausių ir daugiausia uždirbančių Holivudo aktorių; dukart nominuota „Auksiniam gaubliui“.

Ji žavinga, seksuali, provokuojanti, cigarus mėgstanti filmų žvaigždė, taip pat ji pirmoji aktorė, uždirbusi 10 mln. JAV dolerių ir nepabijojusi dėl vaidmens nusikirpti pavydėtino grožio plaukų. Taip, tai neblėstančio grožio Demi Moore!

Kas ji?

Demi ir garbinama, ir šmeižiama žiniasklaidos atstovų bei kino kritikų: ji išgirta už milžiniško populiarumo sulaukusį filmą „Vaiduoklis“ ir išpeikta dėl apnuogintų krūtų filme „Striptizas“. Besilaukiančios Moore nuotrauka vieno garsaus žurnalo viršelyje sulaukė daug neigiamų atsiliepimų, bet sklando kalbos, jog tai tiesiog pavyduolių tuščios šnekos, mat aktorė išties atrodė stulbinamai. „Peikdami žmogų dėl nuogumo, jo taip nesustabdysite“, – atkirto aktorė.
Trylika metų trukusi Demi santuoka su Bruce’u Willisu dažnai atsidurdavo žiniasklaidos dėmesio centre. Turbūt neatsirastų nė vieno šioje žemėje žurnalisto, kuris nebūtų rašęs apie šią šeimą, ar bent netroško to padaryti. O aktorės sąjunga su daug jaunesniu Ashtonu sukėlė iki šiol nerimstančias apkalbas.

Grožio paslaptis


Demi iš tiesų atrodo labai jaunatviškai, o jos kūno formų galėtų pavydėti netgi paauglės. Tokia Holivudo aktorės išvaizda – tai aktyvaus sporto (aktorė dievina banglenčių sportą), nuolatinių dietų ir žinoma... laimingos santuokos su jaunesniu vyru rezultatas. Anksčiau moteris aktyviai sportuodavo šešis kartus per savaitę, atlikdavo po 100 pilvo presui skirtų pratimų skirtų, tačiau dabar viskas šiek tiek pasikeitė. „Per tuos pratimus vos nenumiriau, – guodėsi aktorė. – Be abejo, buvo laikas, kai tokių treniruočių reikėdavo tam, kad galėčiau filmuotis konkrečioje juostoje, bet dabar man atrodo, jog tąsyk aš persistengiau. Dabar mieliau renkuosi ramų pasivaikščiojimą ir pilateso pratimus.“ Beje, Demi atskleidė savo pomėgį kraują valytis dėlėmis, mat ši procedūra, moters teigimu, atgaivina organizmą ir išvalo kraują. „Aš visada jaučiuosi taip, lyg ieškočiau kokių nors ekstremalių priemonių norėdama gerai jaustis.“ Kalbant apie Demi Moore grožį, negalima pamiršti ir plastinės chirurgijos: lygi kakta – botokso injekcija, pakelti antakiai – plastinė operacija, šviesi, be dėmelių oda – cheminis šveitimas, dailus biustas – krūtų implantai, lygi oda aplink lūpas ir akis – kolagenu išlygintos raukšlės, balti dantys – lazerio spindulių efektas.

Suviliojusi jaunesnį

Ir kas pasakė, kad moteris, sulaukusi keturiasdešimties, negali turėti gerokai už save jaunesnio vyro? Demi ir Ashtono sąjunga – puikus įrodymas, jog tai įmanoma. Nors Demi už Kutcherį vyresnė 15 metų, ji nieko bloga tame neįžvelgia. Juk svarbiausia, kad jie laimingi! „Žmonės dėl mano santykių su Ashtonu sukėlė tokį triukšmą... Jie elgėsi taip, tarsi anksčiau niekada to nebuvo“, – aplinkiniais stebėjosi seksualioji Moore. Pora apstulbino Holivudą 2005-aisiais oficialiai įteisinusi savo santykius. Taigi 27-erių Ashtonas vedė 42-ejų Demi. Kol daugelis lažinosi, kiek laiko truks jų santykiai, sutuoktiniai iki šiol nė negalvoja apie skyrybas. Kutcherio teigimu, jis, vedęs Demi ir tapęs jos trijų dukterų patėviu, tapo daug laimingesnis žmogus. „Demi bei jos dukros man suteikė ir suteikia labai daug laimės: jos dovanoja man savo nuoširdžią, besąlygišką meilę. Viskas, ką darau, darau tik dėl to, kad suteikčiau joms tiek laimės, kiek jos suteikė man“, – teigė aktorius. Demi irgi jaučiasi beprotiškai laiminga moteris. Ji taip myli savo jauną vyrą, kad net atsisako su kitais aktoriais vaidinti romantinėse scenose. Demi Moore giežtai sako, jog jos lūpas bučiuos tik Ashtonas. „Geriau vaidinsiu žudikę, nei filmuosiuosi romantinėje scenoje!“ – kategoriškai sakė Kutcherio mylimoji. Vienintelis dalykas, kurio trūksta laimingai Demi ir Ashtono santuokai, – vaikas. O jo aktoriai be galo trokšta susilaukti. „Kai turi tris vaikus, nebėra jokio skirtumo, ar jų bus trys, ar keturi, ar penki“, – teigė seksualioji Moore.

Geriausias patėvis – Rumer Willis (20)

Bruce’o ir Demi vyresnioji dukra Rumer atvirai prisipažino, jog dėl Ashtono, prieš jam tampant jos patėviu, tiesiog ėjo iš proto. Galima būtų įžvelgti šiokią tokią konkurenciją tarp mamos ir dukrelės, tačiau iš tiesų taip nėra. Rumer, kaip ir dvi jos sesutės, nepaprastai džiaugiasi turėdamos tokį kietą antrąjį tėvelį, o svarbiausia, kad jos mato savo mamą kaip niekada laimingą. „Atsimenu, kai mama pasakė, kad jos naujasis „draugas“ eis kartu su mumis pasivaikščioti. Aš paklausiau „Koks jo vardas?“ ir ji pasakė „Tai Ashtonas“, - tuomet mamos atsakymas pribloškė Rumer, o dabar visi kartu jaučiasi vieningi ir labai laimingi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius