Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Denzelis Washingtonas - mylimiausia kino žvaigždė

Denzelis Washingtonas, kaip ir pernai, užėmė pirmąją vietą mylimiausių Amerikos kino žvaigždžių sąraše.
Foto naujienai: Denzelis Washingtonas - mylimiausia kino žvaigždė
Denzelis Washingtonas. Bulls nuotrauka / zmones24.lt

Denzelis Washingtonas neseniai suvaidino filme „Puikūs debatininkai" ir „Amerikos gangsteris". Kaip ir pernai, jis užėmė pirmąją vietą mylimiausių Amerikos kino žvaigždžių sąraše.
Pagal kasmetinę Harrio Pollo apklausą, Akademijos apdovanotą nugalėtoją pasirinko ir demokratai. O Tomas Hanksas, respublikonų mėgstamas aktorius, liko antrasis. Dabar jis teatro scenoje vaidina karingą demokratą „Charlie Wilsono kare".
Anot Harrio Pollo apklausų direktorės Regina Corso, šie filmai labai tiko aktoriams. Galvodamas apie Tomą Hanksą, prisimeni tradicinius filmus, deklaruojančius Amerikos vertybes: „Forrestą Gumpą," „Apollo 13". Regina Corso mano, kad būtent dėl to Tomas Hanksas patinka respublikonams. Paprastai Denzelio Vashingtono filmai sprendžia rasistines problemas, o dauguma Afrikos-amerikiečių - demokratai.
Johnny'is Deppas, „Svynio Todo" ir trilogijos „Karibų jūros piratai" žvaigždė, pakilo į trečiąją vietą. Ketvirtoji - atiteko Julia Roberts, kuri vadinama brangiausia aktore.
Willas Smithas - filmo „Aš esu legenda" žvaigždė užbaigė mylimiausiųjų penketuką.

Johnas Wayne'as - vienintelė neseniai užgesusi žvaigždė, užėmė šeštąją vietą. Wayne'as yra ta žvaigždė, kuri buvo minima apklausose kasmet, nuo 1994-ųjų.
Mattas Damonas ir buvęs Jamesas Bondas - Seanas Connery'is pelnė septintąją ir aštuntąją vietas, Sandra Bullock užėmė devintąją vietą, na o Bruce'as Willis, deja, liko dešimtasis.



Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius