Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dita Von Teese Heather Renee Sweet – porcelianinė gražuolė

Fatališkos moters kuriamas įvaizdis, žvilgantys juodi plaukai, balta it porcelianas oda, nepriekaištingai padažytos lūpos - štai tokią Ditą pasaulis išvydo 2002 metų gruodžio mėnesį žurnalo „Playboy" viršelyje ir... nebepamiršo.
Foto naujienai: Dita Von Teese Heather Renee Sweet – porcelianinė gražuolė
AOP nuotr. / zmones24.lt

Vardas, pavardė: Dita Von Teese Heather Renee Sweet.

Gimimo data, vieta: 1972 08 28, Ročesteris, Mičigano valstija, JAV. 36 m.

Šeima, kurioje gimė: gimė manikiūrininkės ir mašinisto šeimoje, turi dvi seseris.

Meilės nuotykiai: buvo ištekėjusi už muzikanto Marilyno Mansono, santuoka truko vienerius metus, šiuo metu su niekuo nesusitikinėja.

Šeiminė padėtis: išsiskyrusi, vaikų neturi.

Karjeros pasiekimai: vadinama XXI amžiaus sekso simboliu.


Fatališkos moters kuriamas įvaizdis, žvilgantys juodi plaukai,  balta it porcelianas oda, nepriekaištingai padažytos lūpos - štai tokią Ditą pasaulis išvydo 2002 metų gruodžio mėnesį žurnalo „Playboy" viršelyje ir... nebepamiršo. Ditos stilių pamėgdžioja nemažai moterų, o vyrai, ją išvydę, vadina tobula.


Kas ji?


Dita Von Teese dažnai tituluojama XXI amžiaus sekso simboliu. Ji - modelis, striptizo šokėja, įvairių šou kūrėja, mados dizainerių įkvėpėja. Tačiau pati Dita save vadina burleskos karaliene. Speciali jos dešimt minučių trunkanti striptizo programa kainuoja daugiau nei 25 000 JAV dolerių. Šis prabangus šou dvelkia nevulgariu seksualumu ir grakštumu, o Ditos smulki moteriška figūra, susiliejusi su muzika, sukuria įspūdingą reginį. Jos šou žiūrėję asmenys lieka sužavėti.


Mergaitės svajonės


Dita Von Teese gimė manikiūrininkės ir mašinisto šeimoje. Tėvai dukterį pavadino Heather Sweet. Saldžioji mergaitė nuo vaikystės jautė didžiulę trauką scenai, šokiams ir madai. Ji visada svajojo tapti balerina, rengtis gražiomis spalvingomis suknelėmis ir ištekėti už vyro, kuris dievintų ir ją, ir jos kuriamą grožį. Paauglystėje Heather suprato, kad paprastas šokis jos nevilioja, o drabužiai nesuteikia paslapties. Jauna mergina troško nusirengti  ir pozuoti fotografams, o paskui šokti. Sulaukusi 18 metų, Heather įsidarbino viename striptizo klube, kuriame ji įgyvendino savo svajonę. Būtent pradėjusi šokti gundančius šokius, Heather atrado savąjį stilių, kuris iki šio yra moters vizitinė kortelė: korsetai, dailios, figūrą išryškinančios suknelės, skrybėlaitės, aukštakulniai. Pasikeitė ir jos išvaizda. Heather iš natūralios blondinės virto juodaplauke, o baltą it porcelianas veido odą ji nutarė paryškinti raudonai dažydama lūpas. Nebeliko ir Heather Sweet. Slapyvardį būsimasis sekso simbolis pasirinko norėdama pagerbti XX amžiaus 3-iojo dešimtmečio aktorę Ditą Parlo. Beje, žodelis „Von"  jos pavardėje atsirado bevartant telefonų knygą, o žurnalo „Playboy" iniciatyva prie pseudonimo buvo pridėta dar ir „Teese". Šiandien viliojančius gražuolės šokius aplink stulpą pakeitė pasirodymai milžiniškoje „Martinio" taurėje, kurioje besimaudydama Dita savo dailų kūną švelniai liečia alyvuogės formos plaušine.


Visuomet stilinga


Už nepriekaištingo stiliaus pajautą Dita turėtų būti dėkinga savo motinai, kuri savo susižavėjimą senais Holivudo filmais ir juose dominavusia mada perdavė savo dukrai. Ditos mama, prisižiūrėjusi šių romantiškų kino juostų, panašiai ėmė rengti ir savo atžalą. Sulaukusi 15  metų, būsimoji garsenybė sekso reikmenų parduotuvėje nusipirko pirmąjį korsetą - nuo tada ši aprangos detalė tapo neatsiejama burleskos šokėjos pasirodymų dalimi. Kalbama, kad Dita iki šiol saugo visus savo korsetus, kurių jos drabužinėje yra daugiau nei 400, o jais suvarstyta moters talijos apimtis būna ne daugiau kaip 40 centimetrų. Šiandien Dita labai garsi bei populiari ne tik dėl to, jog moka subtiliai ir gundančiai nuo savęs nusimesti drabužius, ji yra ir ne vieno garsaus drabužių dizainerio mūza. Dauguma jų dovanoja Ditai drabužius ir aksesuarus, juk madoms kūrėjams tiesiog malonu matyti savo kūrinius ant tokios tobulos moters.

Dita nusprendė išleisti jos vardu pavadintą „Wonderbra" apatinių drabužių kolekciją, dvelkiančią pokario epocha. Kalbant apie šios moters stilių, negalima nepaminėti jos porceliano baltumo odos, kurią Dita kruopščiai saugo nuo saulės spindulių: veidą ji slepia po plačiabrylėmis skrybėlėmis ir akiniais nuo saulės. Tad visai nenuostabu, kodėl praėjusiais metais vykusiame Kanų kino festivalyje garsioji šokėja baseine maudydavosi tik naktį, o kad į jos kambarį nepatektų joks saulės spindulėlis, užuolaidomis dangstydavo langus.


Gražuolė ir pabaisa


Ditos gerbėjai buvo šokiruoti, kai  smulkutė ir gražutė it lėlytė Dita amžina meile prisiekė bene pačiam skandalingiausiam, gąsdinančia išvaizda pasižyminčiam rokeriui Marilynui Mansonui. Jie susipažino 1999-aisiais Santa Monikoje vykusioje parodoje, kurioje roko muzikantas, tarsi užhipnotizuotas Ditos grožio, visą vakarą sekiojo paskui žavią moterį. Ši pažintis į artimesnius santykius peraugo prabėgus keleriems metams, o dar po poros metų buvo pradėta ruoštis vestuvėms. Be abejonės, tokia ekstravagantiška pora nekėlė tradicinės vestuvių puotos. Dita ir Marilynas svajojo, kad jų vestuvių dieną snigtų, o oras būtų ūkanotas. Įsimylėjėliai susituokė 2005 metų gruodžio 3 dieną vienoje Airijos pilyje. Sutuoktuvių ceremonijoje svečiams buvo pasiūlytos šaudymo iš lanko ir sakalų medžioklės pramogos, o vestuvių pokylį vedė iš Čilės kilęs filmų kūrėjas Alejandro Jodorowsky. Deja, ilgai ir laimingai Ditai ir Marilynui neteko gyventi. Prabėgus metams po vestuvių, Dita pareiškė norinti su vyru išsiskirti, nes, pasak burleskos šokėjos, jų charakteriai -  per daug skirtingi. Marilyn mėgo audringus vakarėlius ir vartojo narkotikus, be to, jis susižavėjo kita moterimi - devyniolikmete aktore Evan Rachel Wood. Po skyrybų skandalingajai porai beliko pasidalyti auginamais gyvūnais ir patraukti į skirtingas puses.

Tačiau Dita po skyrybų nesijautė nusivylusi nei vyrais, nei vestuvėmis, priešingai - ji džiaugiasi šia savo patirtimi ir vis dar tikisi sutikti vyrą, apie kokį svajojo vaikystėje...


Mylimasis su siaubūno kauke


Marilynas Mansonas, kurio tikrasis vardas Brianas Hughas Warneris (39), visus gąsdina savo ekstravagantiška išvaizda ir išsišokimais scenoje. Kas galėtų patikėti, kad šis vyrukas studijavo žurnalistiką ir teatrą Browardo koledže, o bičiuliai jį apibūdina kaip jautrią ir šiltą asmenybę. Muzikanto pasirinktas scenos pseudonimas yra kino žvaigždės Marilyn Monroe ir psichopato žudiko Charleso Mansono vardų kombinacija. Atlikėjas žavisi savo sumanytu vardu, nes jame susilieja gėris ir blogis. Beje, moterų dėmesiu Marilynas tikrai negali skųstis - jis tarsi magnetas traukia gražuoles, kurioms ne kliūtis nei muzikanto potraukis narkotikams, nei jo šiurpinanti išvaizda, nei amžius. Neseniai garsusis rokeris išsiskyrė su žaviąja Dita Von Teese (36), prieš ją kurį laiką susitikinėjo su gražuole Rose Mc Gowan (35), o šiuo metu artimus santykius vyras palaiko su Evan Rachel Wood, kuriai neseniai sukako 21-eri. Taigi Marilynas Mansonas tik dar kartą patvirtino žodžius, jog išvaizda ir tarpusavio santykiai neturi nieko bendra.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius