-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Edita Krakauskaitė. Gražuolės naktys Seimo viešbutyje pas Nedzinską

Ją traukia politikai ir ji to neslepia. Edita Krakauskaitė, Viktoro Uspaskicho (49) turų po Lietuvą bendražygė ir scenos partnerė, dabar poruojama su politikos naujoku Antanu Nedzinsku (28).
Foto naujienai: Edita Krakauskaitė. Gražuolės naktys Seimo viešbutyje pas Nedzinską
Viganto Ovadnevo nuotr. / zmones24.lt

Vardas, pavardė: Edita Krakauskaitė.

Gimimo data, vieta: 1981 04 16, Kaunas. 28 m.

Šeima, kurioje gimė: mama Violeta jau ne vienerius metus gyvena Anglijoje; Edita -vienturtė.

Šeiminė padėtis: netekėjusi.

Pasiekimai: buvusi realybės šou „Dangus" dalyvė; BTV vedė laidą „Bamba"; Darbo partijos narė; šiuo metu dirba operacinės medicinos seserimi Kauno medicinos universiteto klinikose.


Tai įdomu!

  • Edita turi kosmetinės-higienistės diplomą.
  • Dirbo teatre.
  • Buvo radijo laidų vedėja.
  • Anksčiau kolekcionuodavo žmonių kraują.

Ją traukia politikai ir ji to neslepia. Edita Krakauskaitė, Viktoro Uspaskicho (49) turų po Lietuvą bendražygė ir scenos partnerė, dabar poruojama su politikos naujoku Antanu Nedzinsku (28). Pati Edita nei patvirtina, nei paneigia, kad ją ir Antaną sieja ypatinga draugystė. „Aš pažįstu ir kitokį Antaną..." - prasitaria mergina.


- Turėjai ilgametį draugą, su kuriuo kartu buvai daugiau nei 10 metų. Prieš pusmetį Jūsų draugystė nutrūko. Kodėl?


- Pasakysiu populiariai, bet aiškiai - tiesiog nesutapo mūsų charakteriai. Prireikė net daugiau nei 10 metų, kad tai suprastumėme (šypteli).


- Ar per šį laikotarpį nesijautei labai vieniša?


- Kad niekada netrūkdavo dėmesio ir gerbėjų. Jų visą laiką yra. Tačiau šiuo laikotarpiu turėjau labai daug įvairios veiklos, todėl net nebuvo kada apie tai galvoti.


- Tačiau pripažink, kad darbai ir veikla negali atstoti tam tikrų fiziologinių dalykų...


- Na, taip... (šypteli ir minutėlę tyli).


- O ką manai apie vienos nakties nuotykius?


- Man tai nepriimtina. Tiesiog buvau kitaip auklėta. Tačiau tikrai nesmerkiu tokių žmonių, nes kiekvienas renkasi tai, kas jam yra prie širdies.


- Pramogų pasaulyje pastaruoju metu sklinda kalbos, kad Tu ir Seimo narys Antanas Nedzinskas sukate romaną....


- Galiu pasakyti, kad pasibaigus realybės šou „Dangus", Antanas yra vienintelis žmogus, su kuriuo nuolatos palaikau ryšį. Prieš jam nueinant į politiką, kai koncertuodavo, jis dažnai užsukdavo pas mane į svečius. Iki išnaktų kalbėdavome apie įvairiausius dalykus.


- Ką manai apie Antaną?


- Antanas yra tas žmogus, kuriam tikrai galiu atverti širdį. Juo pasitikiu 100 procentų. Jis yra geras, protingas, tiesiog „dūšios" žmogus. Anksčiau gal tiesiog buvo sukurtas klaidingas jo įvaizdis. Jis turi visai kitą pusę, apie kurią daugelis žmonių nė nenutuokia. Aš tą pusę pažįstu (šypsosi).


- Tai papasakok, koks iš tikrųjų yra Antanas Nedzinskas?


- Jis yra romantiškas, jautrus, supratingas. Jei ieškočiau žmogaus, kuriam reikėtų išsipasakoti ir išsiverkti ant peties, tai tikrai būtų Antanas.


- Tau jis patrauklus vyras?


- Oi, koks tiesus klausimas (juokiasi). Tačiau nenorėčiau į jį atsakyti...


- Kaip jau minėjau, pramogų pasaulis ūžia, kad Tu ir Antanas esate pora. Piktaliežuviai jus jau pakrikštijo Gražuole ir Pabaisa.  Ar Tau neskaudu girdėti tokius palyginimus?


- Man net labai malonu tai girdėti, juk aš esu Gražuolė (garsiai kvatojasi). O jei rimčiau, tai tie žmonės, kurie taip kalba,  tik parodo savo mentalitetą. Kaip galima žmogų apibūdinti pagal jo išvaizdą? Žmogus gali būti ir žvairas, ir raišas, bet jeigu jis patrauklus savo dvasia, vidumi ir randi su juo ryšį, tai viską atsveria.


- Patikimi šaltiniai mus užtikrino, kad ne kartą Tave matė Seimo viešbutyje, Antano Nedzinsko bute. Ką ten veikei?


- Kadangi daug keliauju ir dažnai tenka būti sostinėje, žinau, kad Antanas yra tas žmogus, kuris visą laiką mane priima Seimo viešbutyje. Taip, ten būnu, tačiau pusę miegui skirto laiko prašnekame. Ir paryčiais išsiskirstome...


- Ar dažnai Antanas Tau dovanoja šampano, saldainių ar gėlių puokštes?


- Kai susitinkame, visuomet padovanoja šampano arba vyno. Antanas tikrai yra labai džentelmeniškas...


- Natūralu, kad tautos išrinktieji nesikviečia bet ko į savo namus Seimo viešbutyje... Galbūt Antanas Tau siunčia kažkokius signalus?


- Jeigu atvirai, tai tikrai jaučiu iš Antano simpatiją. Kiekvienai moteriai malonus dėmesys. Kai jį išrinko į Seimą, galvojau, kad jis galbūt pasipūs, užries nosį, tačiau pastebėjau, jog jis tik dar drąsiau su manim bendrauja ir reiškia simpatiją. Galbūt pasikeitęs jo statusas suteikė jam daugiau pasitikėjimo savimi?


- Papasakok, koks yra Tavo svajonių vyras?


- Būtų galima vardyti gal kokias penkias valandas. Ar norėčiau vyro politiko? Gal ir neblogai būtų (juokiasi). Politikai yra pakankamai užimti žmonės. O kuo pora rečiau matosi, tuo geresni jų santykiai būna. Yra daugiau apie ką pakalbėti ir geriau nei visą laiką sėdėti namuose. Man toks šeimos modelis patiktų (šypteli).


- Ar netrukdo Tavo ir Antano draugystei tai, kad esate skirtingose partijose - Tu, Darbo partijoje, kuri Seime yra opozicijoje, o Antanas - Tautos prisikėlimo partijoje, kuri yra valdančiojoje daugumoje?


- Tikrai netrukdo. Netgi dar įdomiau, nes yra apie ką padiskutuoti. Juk politikoje dažnai opozicija turi bendrauti su politikais ir ieškoti įvairių kompromisų.


- Pasakyk tiesiai šviesiai - ar norėtumei dirbti Seime? Galbūt tai yra Tavo sena svajonė?


- Ne, tokios svajonės neturėjau. Tačiau kuo daugiau bendrauju su politikais, kuo dažniau verdu toje aplinkoje, vis rimčiau pagalvoju, kad dirbti Seime būtų įdomu.


- Tiek prieš Seimo rinkimus, tiek dabar su Viktoru Uspaskichu važinėjate po Lietuvą pas būsimus ir esamus rinkėjus.  Susidaro toks įspūdis, kad politikai tiesiog Tave traukte traukia...


- Yra kitaip: aš politikus traukte traukiu (kvatojasi). O jie mane taip pat. Visada mėgdavau kostiumuotus vyrus. Tai mano silpnybė.



Antanas Nedzinskas (28): draugystės neneigia


Pats Seimo narys Antanas Nedzinskas žurnalui „Privatu!" neneigė, kad draugauja su Edita Krakauskaite. Tautos išrinktasis patvirtino, jog  Edita buvo pas jį Seimo viešbutyje, tačiau A. Nedzinskas nesileidžia į kalbas apie tai, kad jis su Edita galimai yra pora.

Vis dėlto apie buvusią bendražygę Antanas atsiliepia gražiai ir negaili jai komplimentų.

„Edita yra faina ir kompaneiska mergina, draugė. Ji yra viena iš tų „Dangaus" dalyvių, su kuria iki šiol palaikau santykius, - sako seimūnas ir priduria. - Nežinau, ar Editą kabinčiau, bet ji tikrai simpatiška mergina."

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius