-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Edvardas Žičkus: rankinėje – sveikas gyvenimas

Žurnalistas, televizijos prodiuseris, vienas iš TV3 laidos „Kai norisi geriau“ kūrėjų Edvardas Žičkus (27) sako, kad turi kelias mėgstamas rankines, tačiau šis firmos „Puma“ krepšys bene mėgstamiausias.
Foto naujienai: Edvardas Žičkus: rankinėje – sveikas gyvenimas
Viganto Ovadnevo nuotrauka / zmones24.lt
Žurnalistas, televizijos prodiuseris, vienas iš TV3 laidos „Kai norisi geriau“ kūrėjų Edvardas Žičkus (27) sako, kad turi kelias mėgstamas rankines, tačiau šis firmos „Puma“ krepšys bene dažniausiai naudojamas. „Jį prieš kelerius metus įsigijau Niujorke. Nors mokėjau nebrangiai, tačiau jis man patinka, be to, yra talpus. Krepšį gana dažnai naudoju ir kol kas dar nenudėvėjau“, – pasakoja vaikinas.
Edvardo rankinėje visada galima rasti daug įvairiausių daiktų: nuo pačių būtiniausių iki gana netikėtų. Bene kasdien ten būna vaisių, kuriuos vaikinas vadina sveiko gyvenimo atributais.

Akiniai:


Šie Edvardo akiniai yra ypatingi, nes jie skirti užsidėti tik vairuojant automobilį. „Ar visada juos laikau specialiame dėkle? Taip, nes turiu savybę netikėtai užsėsti ant jų ir sulaužyti. Taigi tenka imtis atsargumo priemonių“, – linksmai kalba pašnekovas.

Piniginė:

Edvardo piniginėje daug įvairių kortelių, dokumentų ir, žinoma, pinigų.

Darbo knygutė:

Prodiuseris sako, kad niekur neišeina be savo darbo knygelės. „Galiu pamiršti piniginę, mobilųjį telefoną, tačiau tik ne darbo knygelę. Joje yra visas mano gyvenimas“, – atvirai sako Edvardas.

Rakteliai:

Vaikino raktų pundelis – nedidelis. Tiesiog prie jo priegtas automobilio signalizacijos pultelis. Tiesa, jis atskirai laiko specialų garažo vartų pultą.

Akmuo:

Šis akmuo yra ypatingas – Edvardas jį parsivežė iš kelionės po Sibirą (Rusija). Kalbama, kad akmuo pritraukia pinigus ir padeda juos ilgiau išlaikyti. „Dėl pinigų pritraukimo aš sutinku, tačiau su pinigų laikymu savo kišenėje man sekasi sunkiau. Labai greitai išleidžiu santaupas“, – šypteli Edvardas Žičkus.

Mobilieji telefonai:

Edvardas turi du mobiliuosius telefonus. Vienas skirtas darbui, kitas – asmeniniams pokalbiams. Vyrukas prisipažįsta, kad ne kartą jam teko kalbėti abiem mobiliaisiais vienu metu.

Kortelių dėklas:


Šiame rudame dėkle prodiuseris laiko svarbias korteles, nes taip patogu, tvarkinga ir lengvai pasiekiama.

Rašiklis:


Koks žurnalistas be rašiklio? Bent vienas vaikino rankinėje visada būna.

Vaisiai:


Edvardas sako, kad beveik visuomet jo rankinėje galima rasti vaisių: obuolių ar apelsinų. „Tai ypač gerai skubantiems ir laiku nespėjantiems pavalgyti žmonėms“, – sako pašnekovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius