Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Egmontas Bžeskas prasitars nepamenantis Rūtos Ščiogolevaitės su drabužiais...

„Rožių kerų" dalyvės stengsis atsakyti į amžiną klausimą - dėl ko moterys puošiasi: dėl savęs, dėl vyrų, ar dėl konkurencijos? Kaip ir visos moteriškos temos, taip ir ši studijoje įžiebs karštą diskusiją.
Foto naujienai: Egmontas Bžeskas prasitars nepamenantis Rūtos Ščiogolevaitės su drabužiais...
TV3 nuotr. / zmones24.lt

„Rožių kerų" dalyvės stengsis atsakyti į amžiną klausimą - dėl ko moterys puošiasi: dėl savęs, dėl vyrų, ar dėl konkurencijos? Kaip ir visos moteriškos temos, taip ir ši studijoje įžiebs karštą diskusiją. Laidos dalyvės ir vyrų komisija su dviem į studiją atvykusiais svečiais - Kęstučiu Rimdžiumi ir Mantu Petruškevičiumi nuspręs, „Kuri moteris stilingiausia". Merginos prisipažins, kad mėgsta ne tik pirkti naujus drabužius, bet ir kritikuoti konkurenčių aprangą. Agnė Jagelavičiūtė laidos vedėjo Leo pavadinta „šį tą išmanančia apie madą", bus pakviesta pagrįsti savo kolegių įvertinimus. Pripažinusi, kad „Rožių keruose" yra pati stilingiausia, Agnė labai pasitikės savimi ir be gailesčio į kairę ir į dešinę dalins merginoms pastabas. Vienintelė Inga Budrienė išdrįs duoti atkirtį Agnei.

 „Aš Agnę dažnai matau su ta pačia suknele, negalėčiau sau to leisti", - į devynetuką apkalbančios merginos pastabas atsakys Inga.

Kitos merginos, nelaukdamos Agnės ar dar kandesnės laidos ekspertų vyrų kritikos, pačios skubės pripažinti nemokančios rengtis. Nijolė Pareigytė atvirai pasisakys, kad kartais jai pritrūksta fantazijos, o Eglė Mickevičienė prisipažins, jog įdomiai rengtis ji stengiasi  dėl nedidelės grupelės vyrų, tikėdamasi, kad jos pastangos bus įvertintos.

Daug kritikos šį kartą sulauks dažniausiai kitus įpratusi kritikuoti dainininkė Rūta Ščiogolevaitė. Klius ne tik jos stiliui, bet ir amžiui. Gediminas Jaunius prasitars, kad sužinojęs, kiek  Rūtai metų, vaikščiojo išsižiojęs dvi savaites. Tuo tarpu Egmontas Bžeskas pareikš, kad jis Rūtos su drabužiais net nepamena...

Na, o Džiugą Siaurusaitį įkvėps Nijolės Pareigytės poelgis - viename interviu ji pareiškė, kad krūtinę pasididino dėl to, kad jai tiktų nauja užsienyje pirkta suknelė.

„Kas būtų, jei aš nusipirkčiau XXL dydžio trumpikes, ir supratęs, kad jos man netinka, pasididinčiau savo ...", - užduos retorinį klausimą komisijos narys.

O Rolandą Skaisgirį supykdys ne savo stilių puoselėjančios laidos dalyvės, o svečiai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius